HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bilo da se vraćaš u školu, na posao ili jednostavno želiš uvesti zdrave promjene u svoj život, potrebna ti je energija i motivacija. Nutribullet Portable pruža jednostavan način da osiguraš unos svih esencijalnih nutrijenata. Brz i praktičan, ovaj prijenosni blender omogućava balans između života u pokretu i zdravih navika.

Nutribullet Portable

Recept za svakodnevno zdravlje i nove početke

Početak školske godine i povratak s godišnjeg odmora pravo su vrijeme da opet uvedeš zdrave navike. Uz Nutribullet Portable, otkrij najbrži i najjednostavniji način pripremiš proteinski shake, smoothie ili osvježavajući napitak – bilo kada i bilo gdje! Ovaj uređaj ti pomaže da ostaneš motiviran i pun energije tijekom cijelog dana.

Nutribullet Portable

Praktične i učinkovite karakteristike

Nutribullet Portable koristi se bežično, a USB-C priključak omogućava brzo punjenje u roku od samo 90 minuta, nakon čega će biti spreman za čak 15 ciklusa blendanja.

Nutribullet Portable

Njegov elegantan dizajn osigurava jednostavnu konzumaciju direktno iz blendera, bez potrebe za dodatnim priborom. S poklopcem koji ima ručku, lako ga možeš ponijeti sa sobom kamo god ideš: na posao, u školu ili na izlet u prirodu.

Nutribullet Portable

Čišćenje je jednostavno i brzo – dovoljno je uliti vodu i dodati nekoliko kapi deterdženta te pustiti uređaj da se sam očisti tijekom miksanja, što znači da ne zahtijeva ručno čišćenje.

Nutribullet Portable

Nutribullet Portable dolazi u šest različitih boja, što ga čini atraktivnim dodatkom svakom domu ili uredu.

Nutribullet Portable

Započni novu sezonu s boljim navikama

Bez obzira na stres i manjak vremena koji donosi školska godina, odlazak u ured ili vječito prisutni manjak vremena, Nutribullet Portable nudi brzo, učinkovito i – ukusno rješenje! S ovim prijenosnim blenderom, zdrave navike postaju dio tvoje rutine, bilo da si kod kuće ili u pokretu. Ove jeseni, kreni u nove početke sa stilom – uz Nutribullet Portable, tvoj svakodnevni saveznik u zdravom životu!

Nutribullet PortableNutribullet PortableNutribullet Portable

druge vijesti