HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Leah Remini (54) i suprug Angelo Pagán razišli su se nakon više od dva desetljeća braka.

Zvijezda Kralja Queensa i poduzetnik objavili su svoju odluku o prekidu braka nakon 21 godine u zajedničkoj objavi na Instagramu u četvrtak.

Pa, evo nas. Nakon 28 zajedničkih godina i 21 godine braka, odlučili smo podnijeti zahtjev za razvod“, započela je objava. “Ova odluka je došla nakon puno razmišljanja i brige, i koliko god razvod bio težak, pristupamo mu s pozitivnim izgledima jer znamo da je to najbolje za nas.”

Leah Remini se razvodi, ali ostaje prijateljica s bivšim

U izjavi se nastavlja: “Ponosni smo na to kako smo ovo zajedno prebrodili.” Dok shvaćaju svoju “novu normalu“, rekli su da će i dalje nastaviti “zajedno slaviti praznike, zajedno gledati omiljene TV serije i okupljati se kao obitelj“.

Dakle, veliko pitanje – zašto? Jednostavno rečeno, oboje smo se promijenili, kao ljudi, i navikli smo igrati uloge koje nam više nisu pristajale. Nakon puno truda i razmišljanja, odlučili smo poduzeti ovaj korak, koji odražava tko smo danas“, napisali su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Naša je veza još uvijek jaka, samo je evoluirala u nešto drugačije. Mislimo da je brak koji je ovoliko dugo trajao i stvorio toliko lijepih uspomena, posebno podizanje naše nevjerojatne kćeri, nešto za slavljenje. Iz naše perspektive, ovaj brak je bio veliki uspjeh. A sada se radujemo stvaranju još dražih trenutaka – na drugačiji način.”

Leah Remini sa suprugom ima danas 20-godišnju kćer

Leah Remini i Pagán rekli su da žele biti “što transparentniji” budući da su godinama dijelili svoj brak “tako javno” na TV-u. “Dijelimo ovaj nepoznati teritorij sa svima vama dok javno činimo prve korake u ovu sljedeću fazu naših života“, nastavlja se u izjavi. “Voljeli bismo da svi imaju više pristupa različitim vrstama priča o vezama i da se ne osjećaju toliko izolirano u navigaciji kroz promjene koje milijuni parova čine svake godine. Nadamo se da naše putovanje može nadahnuti druge da uvide da se veze – bez obzira mijenjaju li se ili završavaju — nisu neuspjesi. Nastavit ćemo dijeliti isječke naših života dok budemo prolazili kroz ovo novo poglavlje.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Glumica je Pagána upoznala 1996. u El Floriditi, kubanskom klubu i restoranu u Los Angelesu.

Par se vjenčao 2003. i dobio kćer, Sofiju Bellu, 16. lipnja 2004. Pagán također ima tri sina – Angela Jr., Alexa i Nicoa – iz prethodne veze.

Za mene je to bila ljubav na prvi pogled“, prisjetila se Leah Remini tijekom intervjua za časopis Redbook 2010. godine.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024