HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jenna Ortega još uvijek ne može vjerovati internetskim glasinama koje je povezuju s Johnnyjem Deppom.

Glumica je sudjelovala u BuzzFeedovoj seriji intervjua sa psićima dok je promovirala svoj novi film Beetlejuice Beetlejuice, pa se prisjetila glasina koje su kružile u kolovozu 2023. da ona i Depp (61) hodaju.

Upitana da navede najluđi trač koji je čula o sebi, Jenna Ortega (21) je rekla: “Vjerojatno da sam bila u ozbiljnoj vezi s Johnnyjem Deppom i da sam htjela da nas svi ostave na miru. To mi je totalno ludo. Nikada nisam govorila o tome, nikad nisam rekla tako nešto.”

Jenna Ortega mogla se samo nasmijati suludim glasinama

Novinari zapravo samo izmišljaju citate, ali mislila sam da je to prilično smiješno“, dodala je.

Jenna je rekla kako ju je kolega glumac Richard E. Grant jednom pitao o glasinama na setu. “Prišao mi je i samo rekao: ‘Oh, dakle ti i Johnny?’ i nasmijala sam se, jer ne poznajem tu osobu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Poznati Instagram tračerski račun DeuxMoi objavio je glasinu da Jenna i Johnny Depp hodaju krajem kolovoza 2023., kako je tada izvijestio NME.

NME je u to vrijeme citirao u međuvremenu obrisanu objavu Instagram Stories navodno od Ortege koja je glasila: “Ovo je toliko smiješno da se ne mogu ni nasmijati. Nikada u životu nisam upoznala ili radila s Johnnyjem Deppom. Molim vas, prestanite širiti laži i ostavite me na miru.”

I Deppov glasnogovornik odbacio je priče da su glumac i Jenna Ortega u vezi

Prema člancima NME-a i HuffPosta objavljenim u to vrijeme, Deppov glasnogovornik također je odbacio tu glasinu u izjavi u kojoj je rekao da glumac “nema nikakav osobni ili profesionalni odnos s gđicom Ortegom.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Nikada je nije upoznao niti razgovarao s njom. Nije uključen ni u kakav projekt s njom, niti namjerava biti“, stoji u priopćenju, prenose ti mediji. “Užasnut je ovim neutemeljenim i zlonamjernim glasinama koje imaju za cilj naštetiti njegovom ugledu i karijeri.”

Drugi nastavak Beetlejuicea debitirao je na festivalu u Veneciji, a u kina dolazi 6. rujna.

druge vijesti