HELLO
Domagoj Kukec

Jenna Ortega je komentirala “smiješne” glasine da izlazi s Johnnyjem Deppom. Jenna Ortega i Johnny Depp nisu u vezi.

Celebrity trač je da su viđeni na spoju

Profil na Instagramu koji se bavi celebrity tračevima Deux Moi, objavio je da su 20-godišnja zvijezda serije “Wednesday” i 60-godišnji Johnny Depp navodno viđeni na spoju. Profil sadrži napomenu: “Ovaj račun ne tvrdi da su objavljene informacije temeljene na činjenicama.”

Glasine su ipak dobile dovoljno zamaha da privuku pažnju Jenne Ortege. Glumica je brzo i odlučno demantirala spekulacije, nazivajući ih “smiješnima”.

Jenna Ortega i Johnny Depp

Na Instagram priči, koja je od tada istekla i više nije dostupna za pregled, Jenny Ortega je napisala o izvješćima: “Ovo je tako smiješno da se čak ne mogu nasmijati.” Zvijezda filma “Scream” odbacila je glasine da je ikada srela Johnnyja Deppa, čak i u profesionalnom smislu.

“Nikada nisam upoznala ili radila s Johnnyjem Deppom u svom životu”, rekla je NME-u. “Molim vas, prestanite širiti laži i ostavite nas na miru.”

I slavni glumac demantirao vezu

U intervjuu za Vanity Fair 2021. godine, anonimna osoba koja stoji iza računa Deux Moi, koji ima više od 2 milijuna pratitelja, rekla je da je platforma namijenjena “samo dijeljenju priča”. Ljudi mogu anonimno dostavljati izvješća o poznatim osobama, uključujući tko gdje su ih vidjeli i glasine o vezama koje su čuli.

Jenna Ortega i Johnny Depp

Predstavnici Johnnyja Deppa također su demantirali izvješća za NME, izjavivši: “Gospodin Depp nema nikakve osobne ili profesionalne veze s gospođicom Ortega.” I Johnny Depp i Jenna Ortega surađivali su s redateljem Timom Burtonom. Mlada glumica je poznata po ulozi Wednesday Addams u Netflixovoj hit seriji “Wednesday”. Jenna Ortega i Johnny Depp opovrgnuli su tračeve o vezi.

Jenna Ortega i Johnny Depp

Johnny Depp je s Burtonom surađivao u više navrata, uključujući filmove “Sleepy Hollow” (1999.), “Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” (2007.) i “Corpse Bride” (2005.).

U nadolazećem nastavku filma “Beetlejuice” iz 1988. godine, Jenny Ortega će glumiti kćerku Lydije Deetz, ulogu koju je slavna Winona Ryder igrala u originalu.

PROČITAJTE: Vraća se Jenna Ortega- Glumica će se pojaviti u novoj sezoni hit serije

Winona Ryder i Johnny Depp – koji su zajedno glumili u Burtonovom filmu “Edward Škaroruki” – bili su slavni par od kasnih osamdesetih do sredine devedesetih godina.

Netflix je nedavno izbacio dokumentarnu seriju “Depp v Heard”, koja istražuje ružnu raspravu na društvenim mrežama oko njegovog sudskog procesa za klevetu i protutužbu protiv njegove bivše supruge Amber Heard.