HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bella Hadid i njezin dečko, kauboj Adan Banuelos upoznali su se izbliza. Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu “Along For the Ride”, 35-godišnji kauboj otkrio je da se njegova djevojka supermodel (27) uselila u njegovu prikolicu s 5 kotača na početku njihove romanse.

Sretan sam što je prihvatila prikolicu“, rekao je Banuelos. “Bilo je opako.”

Ta prikolica se uvijek činila malom, a onda dođe netko s kim voliš provoditi vrijeme i tako je prikolica postala vila“, našalio se.

Bella Hadid je sa svojim dečkom kaubojem išla po natjecanjima i pomagala oko konja

Banuelos, koji nastupa u rodeo natjecanjima, rekao je da mu je bilo važno da Bella razumije njegov životni stil prije nego što svoju vezu podignu na sljedeći korak.

Bilo je cool jer sam stvarno želio da to bude dio naše veze”, nastavio je. “Znaš, počneš gajiti osjećaje prema nekome i počneš razmišljati o stvarima poput: ‘Čovječe, možda je ovo ostatak mog života i znajući da je ona tako jednostavno ljudsko biće i da joj materijalne stvari’ nisu važne – ili nisu najvažnija stvar.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella se dobro uklopila – pa čak i više od toga.

Adan je rekao da bi se manekenka probudila u “2:30 ujutro” kako bi svima donijela doručak tijekom natjecanja i uvijek je bila njegova navijačica broj 1.

Biti tako dosljedna i tako poticajna, pozitivna i topla prema svima koje susreće i pomagala je s konjima i sličnim stvarima, to je jednostavno nevjerojatno,” dodao je.

Bella Hadid misli ozbiljno, čak je kupila stan u Teksasu

Iako je par neko vrijeme prihvatio vodio život u prikolici, Banuelos je otkrio da je Bella nedavno kupila stan u Teksasu.

Radim na gradnji kuće, trebat će mi malo vremena, ali ona je kupila nešto što je za nju bila dobra investicija“, rekao je, napominjući da će odlučiti o tome što će im biti baza kada za to dođe vrijeme.

Banuelos je tijekom intervjua imao samo pohvale za Bellu Hadid i dao naslutiti da sa supermodelom vidi dugu budućnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Čovječe, ne mogu ti opisati koliko sam sretan“, rekao je. “Ne mogu vam reći koliko sam sretan.”

Ova mlada dama je jedna od najljubaznijih, najsrdačnijih i najslađih osoba koje sam ikad upoznao,” nastavio je. “Mislim, nisam znao da je Bog stvorio takve.”

Banuelos je primijetio da njezina fizička ljepota “nije ništa u usporedbi s onim što je ona kao ljudsko biće“.

Kakav romantičar!

druge vijesti