HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Supermodel Bella Hadid nedavno se odlučila povući iz svoje glamurozne karijere i prihvatiti novi život u Teksasu uz svog partnera, kauboja Adana Banuelosa.

Nakon deset godina u modeling industriji, manekenka je shvatila da mora staviti svoje blagostanje ispred karijere i posvetiti se svom mentalnom zdravlju.

Objasnila je kako se njezin život u Teksasu drastično razlikuje od njezinih dosadašnjih iskustava, naglašavajući važnost provođenja vremena s pravim prijateljima i boravka u prirodi.

Mentalno zdravlje bella hadid

Mentalno zdravlje prioritet je za Bellu Hadid nakon duge borbe s bolešću

Odluka supermodela da prioritizira svoje mentalno i fizičko zdravlje dolazi nakon iscrpljujuće i tihe borbe s Lymeovom bolešću i drugim zdravstvenim problemima tijekom protekle godine.

Unatoč njezinom grandioznom uspjehu u modnoj industriji, shvatila je da zahtjevi modelinga nisu ispunjavali njezine osobne potrebe.

Mentalno zdravlje bella hadid

Bella opisuje vrijeme u Teksasu kao najbolje vrijeme za svoje mentalno zdravlje

Preseljenje u Teksas omogućilo je Belli da započne novo poglavlje u svom životu.

Ističe radost pravih veza, istinske povezanosti i slobode da bude svoja bez pritiska održavanja određene slike o sebi. Čak i u izazovnim danima, Bella Hadid cijeni priliku da prioritizira svoje blagostanje te nađe vrijeme za sebe. Ova promjena perspektive donijela joj je novo otkriće sreće i zadovoljstva.

Mentalno zdravlje bella hadid

Uz fokus na svoj osobni razvoj, supermodel Bella Hadid se upustila u poduzetništvo s pokretanjem svoje prve linije parfema Orebella. Crpeći inspiraciju iz svog odrastanja i strasti prema jedinstvenim mirisima, Bella je uložila svoju kreativnost u razvoj parfema koji održava njezinu individualnost. Njezin put u poduzetništvo označava novo poglavlje samootkrivanja i osnaživanja.

Tako što slijedi svoje strasti izvan modelinga, Bella prikazuje kako stavlja autentičnost i blagostanje iznad svega ostalog. Njezina odluka služi kao snažan podsjetnik o važnosti prioritiziranja mentalnog i fizičkog zdravlja, čak i usred vanjskih pritisaka i očekivanja.

Mentalno zdravlje bella hadid

Iako je konačno uspjela kontrolirati svoje zdravlje, Bella se nastoji držati podalje od svega što bi moglo biti okidač njezinom tijelu – poput nekih sastojaka u drugim parfemima. Umjesto toga, sama je počela proizvoditi svoje mirise koji su bazirani na eteričnim uljima i glicerinu.

druge vijesti