HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivši košarkaš Dino Rađa i njegova supruga, Viktorija Rađa, proslavili su 23. godišnjicu braka, a tu su važnu prekretnicu obilježili i na društvenim mrežama. Viktorija, bivša misica, tom je prigodom podijelila niz fotografija na svom Instagram profilu. Na tim fotografijama prikazani su trenuci koje su proveli zajedno, a uz njih je napisala emotivan opis.

U svom opisu, Viktorija je pokušala izraziti dubinu i snagu njihove veze, rekavši da joj je teško pronaći prave riječi koje bi opisale njihov odnos, povezanost i ljubav, a da to ne zvuči patetično. Zato je jednostavno napisala:Nekako ne znam opisati ovaj odnos, povezanost i ljubav, a da ne zvuči patetično. Zato samo pišem hvala ti živote! 23. nam je godišnjica braka i jednako smo veseli i jedno drugom zanimljivi kao i prve.”

Dino, koji je poznat po svojoj uspješnoj košarkaškoj karijeri, nije ostao ravnodušan na njezine riječi. U komentarima na njezinu objavu kratko je i jednostavno odgovorio: Blaženi dan kad smo se sreli, izražavajući time svoje osjećaje i zahvalnost za njihov zajednički život.

PROČITAJTE: Splićani odletjeli u avanturu – Dino Rađa i Viktorija Rađa upijaju Peru

Inače, Dino i Viktorija upoznali su se 1995. godine preko zajedničkog prijatelja. U to vrijeme, Viktorija je bila u centru pažnje javnosti zbog titule druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine. Njihova veza razvijala se kroz godine, a svoju ljubav su okrunili brakom šest godina kasnije, 20. kolovoza 2001. godine, na romantičnom vjenčanju koje je održano na jahti pored Korčule.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024