HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tina Walme, hvaljena hrvatska plesačica koja je srca šire publike osvojila u show “Ples sa zvijezdama”, 33. rođendan proslavila je sa stilom. Lijepa plesačica u sretnom je braku s glumcem Markom Petrićem s kojim dijeli istu zaraznu energiju, pozitivan stav prema životu i strast prema putovanjima, plesu i zabavi. Tina Walme rođendan slavi uz obitelj, ples i puno zabave, baš poput prave djevice u horoskopu, a objavila je i simpatičnu koreografiju koju je snimila s omiljenim društvom.

Tina Walme rođendan je proslavila na moru

Kako možemo vidjeti iz njezinih najnovijih objava, Tina Walme rođendan je proslavila na moru, gdje boravi sa suprugom.

PROČITAJTE: Bračni modni duo – Tina Walme i Marko Petrić obožavaju ovaj modni detalj

Slavljenica je objavila niz fotografija i snimaka koje su obilježile njezin ovogodišnji rođendan, a uz njih je napisala: “Slavim 33. s mojim najdražim ljudima”.

 

 

Koreografija na kojoj pleše u omiljenom društvu uistinu je nešto što vrijedi pogledati više puta, baš kao i snimka na kojoj izgleda kao da je “gurnula” supruga u more.

Ples joj je u krvi

Atraktivna Tina Walme od malih nogu pleše standardne i latinoameričke plesove zahvaljujući ljubavi prema plesu koju je na nju i njezinog brata Alana prenio njihov otac, podrijetlom Šveđanin koji se i sam bavio plesom.

S Markom Petrićem prohodala je 2021. godine, a vjenčali su se u rujnu 2023. godine.

Tina Walme hello magazine croatia hrvatska Tina Walme rođendan 2024 Tina Walme hello magazine croatia hrvatska Tina Walme rođendan 2024

Tina Walme hello magazine croatia hrvatska Tina Walme rođendan 2024

druge vijesti