HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uvijek vas je fascinirao crveni ruž dadilje Fine u seriji “The Nanny”? Kultna serija iz devedesetih, u kojoj je briljirala Fran Drescher, donijela je brojne nezaboravne modne outfite (za koje mnogi misle da su zanimljiviji od onih Carrie Bradshaw), ali i ideju o nezaboravnom  dramatičnom make up looku, koji je uključivao moto – više je bolje. U većini epizoda dadilja Fine nosi žarko crveni ruž, dok u nekima nosi smeđe-ružičasti ruž koji je bio vrlo popularan u devedesetima.

Koji su to ruževi pratili urnebesnu dadilju kroz sve sezone?

Nanny Dadilja make up hello magazine croatia hrvatska ruž dadilje Fine

Crveni ruž dadilje Fine može se kupiti i danas

Tijekom godina mnoge obožavateljice slale su upite vezane za kosu i nevjerojatni volumen dadilje Fine za koji je ključan bio lak za kosu, vikleri i puno, puno tapiranja.

PROČITAJTE: Životni put Fran Drescher – Od Dadilje do predsjednice sindikata

Fran Drescher jednom je otkrila kako je kao dadilja Fine najčešće nosila isti crveni ruž – Yves Saint Laurent No. 7, koji se može kupiti i danas.

Nanny Dadilja make up hello magazine croatia hrvatska ruž dadilje Fine

Kad bi vizažistica odlučila da je vrijeme za “smireniji look” šminkala je Fran popularnim crvenim ružem brenda MAC u boji Chilli.

Koji je smeđi ruž nosila, još nismo doznali.

A koji je parfem nosila dadilja Fine?

U epizodi u kojoj se ona i Maggy natječu na natjecanju s ljubljenjem Bobbyja Ray Cyrusa (oca Miley Cyrus), dadilja Fine govori kako nosi slavni parfem iz devedesetih – Obsession Calvina Kleina.

Nanny Dadilja make up hello magazine croatia hrvatska ruž dadilje Fine

 

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za srijedu, 18. rujna

Na 18. rujna 2025. godine, zvijezde od nas zahtijevaju ultimativnu borbu za uspjeh i ljubav, dok nas energija dana prisiljava da uložimo sve svoje snage u prevladavanje izazova. Svaki horoskopski znak suočit će se s monumentalnim testom odlučnosti, gdje će samo oni koji daju najviše od sebe u oba aspekta života izaći kao pobjednici.

Horoskop

18 rujna 2024

Luka Nižetić

Zagrljaj koji smiruje sve

Slavni pjevač oduševio je obožavatelje dirljivom fotografijom s nećakom u Komiži, pokazujući svoju ljubav prema obitelji i prirodnu ljepotu otoka Visa.

Celebrity News

17 rujna 2024