HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Simpatična hrvatska glumica Katarina Madirazza koja je publiku osvojila u seriji “Tko te šiša”, punim plućima uživa u majčinstvu. Zgodna mama koja se brzo vratila poslovnim obvezama ljeto je provela usklađujući glumačke obveze s obiteljskim druženjima, a zatim se sa suprugom Mislavom i njihovom kćerkicom zaputila u Grčku. Katarina Madirazza u Grčkoj provodi dane u šetnjama, obilasku neodoljivih lokacija i druženju s najdražim ljudima, a čini se da njezinu kćerkicu posebno veseli kupanje u bazenu.

Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj

Katarina Madirazza u Grčkoj provodi kasne dane ljeta

Lijepa glumica objavila je snimke s bazena, na kojima možemo vidjeti kako pliva u bazenu odjevena u jednodijelni plavi kupaći kostim.

PROČITAJTE: Zavirite u dom poznatih – Evo kako je Katarina Madirazza uredila fantastičnu kućnu knjižnicu

U naručju drži kćerkicu koja nosi prugaste kupaće gaćice, žute rukavice za plivanje i bijeli šeširić za zaštitu od sunca.

Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj

“Evo jedna grčka, Epikur stari reče: ‘Sreća se ne sastoji u onome što nam nedostaje, već u onome što imamo.'”, napisala je uz predivne fotografije s odmora.

Na Instagram stoyjima možemo vidjeti i kako Katarina Madirazza u Grčkoj istražuje ulice mjesta u kojem boravi s obitelji te kako je njezina malena društven tip koji podjednako voli ljude i životinje.

Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj Katarina Madirazza i kći hello magazine croatia hrvatska Katarina Madirazza u Grčkoj

druge vijesti