HELLO
Domagoj Kukec

Katarina Madirazza ima zanimljiv način za urediti kućnu knjižnicu. Slavna glumica pohvalila se s idejom na svojem Instagramu.

Na unikatnom videu možemo vidjeti usporen video u kojem glumica prikazuje kako izgleda njezin predivan kutak, koji se nalazi ispod njezinih metalnih crnih stepenica.

Kućna knjižnica ima police bijele boje, koje pružaju odličan kontrast uz crne stepenice.

Tu se nalazi i svjetlo koje obasjava ovaj dio njezinog stana, a uz veliku količinu knjiga, Katarina je dodala i unikatne detalje poput vaza, na kojima se “lomilo” svjetlo, te su izgledale kao žarulje.

Katarina Madirazza u knjižnicu smjestila i kćerkicu

U jednom trenutku vidi se da u ovaj prostor dolazi i siva fotelja, koja se besprijekorno uklopila u ambijent. Još jedna velika lampa dodatno je osvijetlila okruženje, a na fotelji se našla i jedna mala, prekrasna bebica, inače njezina kćerkica.

Preslatka djevojčica tako je u jednom trenu dobila u ručice knjigu, vjerojatno neku uspavanku, koju će joj ipak morati pročitati draga mama.

PROČITAJTE: Žena u ogledalu – Glumica Katarina Madirazza pohvalila se inozemnim uspjehom

Ova multitalentirana umjetnica definitivno ima i oko za estetiku. Ovakvo uređenje prostora zbilja je u trendu, a Katarinin osobni touch u vidu vaza i fotelja dali su ovom prostoru dodatnu notu profinjenosti.

druge vijesti