HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Orlando Bloom u utorak je objavio rijetke fotografije sa svojim 13-godišnjim sinom Flynnom, s kojim je uživao na tjednu automobilizma u gradiću Montereyu u Kaliforniji.

Zvijezda Pirata s Kariba objavila je nekoliko fotografija s događaja, a na dvije se vidi s rukom oko Flynna – na prvoj zajedno gledaju Porsche, a na drugoj hodaju po festivalu.

Mnogi fanovi u komentarima primijetili su jednu stvar – Flynn je već sada visok skoro kao njegov slavni otac.

Orlando Bloom odveo je sina na tjedan automobila

Na Tjednu automobila u Montereyu sa svojim dječakom,” napisao je 47-godišnji Orlando Bloom u opisu svoga Instagram carousela, koji također uključuje i više fotografija njega kako pozira uz neka od luksuznih vozila.

orlando bloom

Spomenuti događaj održan je od 9. do 18. kolovoza u gradiću koji se nalazi na istoimenom poluotoku južno od San Francisca.

Otac i sin odjenuli su se ležerno – Orlando je nosio traperice, bijelu majicu i plavu jaknu, dok se njegov sin odlučio za traperice i bijelu majicu dugih rukava. Obojica su svoj  look upotpunili tenisicama i odgovarajućim tamnoplavim bejzbolskim kapama.

Orlando Bloom sina je dobio s Mirandom Kerr, a s Katy Perry ima kćerkicu

Legolas iz Gospodara prstenova ima Flynna sa svojom bivšom suprugom Mirandom Kerr. U braku su bili od 2010. do 2013. godine.

orlando bloom

Nakon njihovog razlaza, Miranda se 2017. udala za Evana Spiegela i s njime dobila troje djece.  Orlando je u dugogodišnjoj vezi s pjevačicom Katy Perry, s kojom je zaručen od 2019. Godinu nakon toga dobili su kćerkicu Daisy Dove.

druge vijesti