HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pametni kućanski aparati i napredne funkcije omogućavaju učinkovitije obavljanje kućanskih poslova, a osim što štede energiju i vrijeme, ovi uređaji donose i praktičnost koja poboljšava kvalitetu života jer svakodnevni zadaci postaju manje naporni i zamorni, a više ugodni i opuštajući. 

Više vremena i veća ušteda 

Odličan primjer ovih inovacija je Samsung hladnjak s prilagodljivim BESPOKE dizajnom. Donosi pametne funkcije zaslužne za uštedu energije uz AI Energy Mode u sklopu SmartThings aplikacije. Hladnjak automatski prilagođava svoju potrošnju energije i štedi do 15% na računu za struju. Uz dodatan prostor za pohranu hrane, SpaceMax™ tehnologija smanjuje brigu oko nedostatka mjesta za skladištenje namirnica, a hladnjak dolazi i s 20-godišnjim jamstvom na digitalni inverter kompresor, što pruža bezbrižno korištenje. Samsung perilice rublja s kapacitetom od 11kg koriste AI Ecobubble™ tehnologiju za temeljito pranje, čak i uz pomoć hladne vode čime mogu uštediti do 70% energije. Za optimalno pranje s manje resursa zaslužna je AI Wash tehnologija koja prilagođava količinu deterdženta i vode prema težini i vrsti tkanine. Uz Bubble Shot tehnologiju rublje se temeljito čisti s manje vode, energije i vremena, a isto tako dolazi i s 20-godišnjim jamstvom na digitalni inverter motor. Svojim pametnim telefonom iz Galaxy S24 serije ili bilo kojim drugim Galaxy pametnim telefonom možete perilicu rublja povezati sa SmartThings aplikacijom i dobivati personalizirane informacije i savjete za najpogodniji ciklus zahvaljujući AI Control. Uz to, privatnost korisnika i dalje je prioritet tvrtke Samsung; Knox Matrix tehnologija podržana je na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa softverom One UI 6.0 ili novijima.

Samsung

Samsung

Jedna pećnica, a brojne mogućnosti

Osim toga, Samsung pećnica s Dual Cook i Dual Cook Flex sustavom omogućava pripremu različitih vrsta jela istovremeno. Primjerice, u gornjem dijelu pećnice možete pripremati ribu, a u donjem meso i ne morate brinuti hoće li se okusi pomiješati. Za ljubitelje hrskavog mesa idealna je opcija Air Fry jer možete pripremiti hranu s vrlo malo ulja ili u potpunosti bez.  Dok se hrana peče, stignete usisati cijeli dom Bespoke Jet™ Complete štapnim usisavačem sa usisnom snagom do 210 W. Uz pomoć umjetne inteligencije prilagođava čišćenje vrsti podova i količini prljavštine za najbolju učinkovitost. Njegova multifunkcionalna Clean Station™ postaja automatski prazni spremnik za prašinu, a moguće ga je povezati sa SmartThings aplikacijom i pratiti njegov rad, prilagoditi postavke čišćenja i dobiti obavijest o statusu štapnog usisavača. 

Samsung televizori unaprijeđeni umjetnom inteligencijom su pametan izbor za svaki dom

Za maksimalno opuštanje i uživanje korisnicima je na raspolaganju najnovija linija televizora –  Neo QLED 8K i 4KOLED te soundbarovi, koja kombinira umjetnu inteligenciju s naprednim inovacijama, vrhunskom kvalitetom slike i zvuka te modernim dizajnom. AI Energy Mode prilagođava svjetlinu zaslona uvjetima oko vas, a uz pomoć SmartThings aplikacije optimizira ukupnu potrošnju energije analizom i prilagodbom svakog kadra, dok Knox platforma pruža visoku razinu sigurnosti i štiti privatnost korisnika. Za one u pokretu koji vole slobodu kretanja, tu je projektor Samsung The Freestyle 2. generacije čija ga prenosivost i jednostavnost korištenja čine savršenim dodatkom za svaku vrstu zabave.

Samsung

Pametni uređaji tvrtke Samsung donose brojne prednosti u svakodnevne živote, čineći ih lakšim i ugodnijim. Uživajte u ljetu gdje god se nalazili, a odabirom projektora The Freestyle 2. generacije na poklon dobivate bateriju koja će dodatno produžiti vašu savršenu ljetnu zabavu. Promocija traje do 15. rujna 2024. ili do isteka zaliha.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024