HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prošli vikend espresso Sabrine Carpenter zamalo je zagorio, sudeći prema viralnome videu njezinoga nastupa.

Naime 25-godišnja pop zvijezda za dlaku je izbjegla da bude pogođena pirotehnikom nakon svog nastupa na glazbenom festivalu u San Franciscu prošle subote. Kao što se vidi na snimci koju su napravili posjetitelji, Sabrina je kriknula i pobjegla s pozornice nakon što su iza nje počele frcati iskre.

Sabrina Carpenter pobjegla je s pozornice od pirotehnike

Sabrina Carpenter je već završila svoj set – koji je završio s megahitom “Espresso” – i zahvalila svojoj ekipi i publici kada je istrčala ispred barijere u stražnjem dijelu pozornice, plešući uz instrumentalnu glazbu. Plesala je samo nekoliko sekundi prije nego što je počeo vatromet, a činilo se da je planuo vrlo blizu nje. Bend je nastavio svirati, a vatromet je završio nakon što su Carpenter i njezin tim otišli s pozornice.

@celeviii pyros almost got her at the end LOL her little screams!! 😭 @Sabrina Carpenter @Outside Lands #espresso #sabrinacarpenter #shortnsweet #fypシ゚viral ♬ Espresso – Sabrina Carpenter

Sabrina je u zadnji tren uskočila kao headliner festivala nakon što se Tyler, the Creator povukao. Pjevačica se priprema za izdavanje svog šestog studijskog albuma Short ‘n’ Sweet (izlazi 23. kolovoza), nasljednika hvaljenog albuma Emails I Can’t Send.

Sabrina Carpenter tijekom svojega nastupa obradila je i hit Nancy Sinatre

Na njezinoj set listi našli su se još “Feather“, “Nonsense” i ljetni hit “Please Please Please“, prvi singl s njenog nadolazećeg novog albuma. Sabrina je također ubacila nešto countryja u svoj set, angažiravši Kacey Musgraves da joj se pridruži na pozornici za obradu hita Nancy Sinatre “These Boots are Made for Walkin’“.

U postu na Instagramu koji je sadržavao snimke s festivala, Sabrina je zahvalila suradnicima i Kacey Musgraves. “Svi vi talentirani ljudi koji su omogućili da se ovaj show dogodi na pozornici i izvan nje, sve vas jako volim“, napisala je.

Nije spomenula incident s pirotehnikom.

druge vijesti