HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Katie Holmes sprema se za jedan od najvažnijih događaja u životu roditelja – trenutak kada dijete napušta obiteljski dom.

U lipnju je 18-godišnja Suri, kći Katie Holmes i bivšeg supruga Toma Cruisea, diplomirala na njujorškoj srednjoj školi izvedbenih umjetnosti LaGuardia High School. Od jeseni će pohađati Carnegie Mellon, jedan od najuglednijih umjetničkih koledža u Americi, koji se nalazi u Pittsburghu u Pennsylvaniji.

Katie Holmes će nedostajati Suri, ali je ponosna na njezin akademski uspjeh

U novom intervjuu, 45-godišnja Katie Holmes dala je rijetku izjavu o svojoj kćeri koja se uskoro priprema otići na koledž.

Ponosna sam na svoju kćer“, rekla je Katie za Town & Country. “Naravno da će mi nedostajati jer neće biti blizu, ali stvarno sam ponosna na nju i sretna.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Katie je govorila i o svojim studentskim danima na Sveučilištu Columbia dok je zamišljala Surinu budućnost.

Sjećam se kada sam ja bila u tim godinama, u tom vremenu početaka”, ispričala je Katie. “Uzbudljivo je učiti o sebi, voljela sam to vrijeme, pa me čini sretnim razmišljati o tome na taj način.”

Suri je odbacila očevo prezime i umjesto njega uzela srednje ime Katie Holmes

Nakon što je maturirala, čini se da je Suri odbacila prezime svog otuđenog oca Toma Cruisea. Naime Suri se u srednjoj školi pojavila u jednoj predstavi, a na plakatu je potpisana kao Suri Noelle, što je kombinacija njezinoga imena i majčinoga srednjeg imena.

Pročitajte: Sve što je Katie Holmes rekla o roditeljstvu s Tomom Cruiseom

Podsjetimo, Tom Cruise nema nikakav kontakt sa Suri, svojim jedinim biološkim djetetom. On je član kontroverzne sekte scijentologije, a jedno od pravila kojih se drži je da mu je zabranjen kontakt s osobama koje su napustile scijentologiju. S obzirom na to da je Katie nakon razvoda s Tomom odlučila napustiti sektu, on ne kontaktira niti s bivšom suprugom niti s kćeri.

druge vijesti