HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeff Bezos na svojoj superjahti vrijednoj 485 milijuna dolara ima više nego dovoljno mjesta za sve svoje slavne prijatelje, piše Page Six.

60-godišnji milijarder fotografiran je prošloga tjedna kako upija sunčeve zrake na Sardiniji zajedno sa zaručnicom Lauren Sanchez, Katy Perry, Orlandom Bloomom, Leonardom DiCapriom i Vittoriom Ceretti.

jeff bezos na jahti

Grupa bogatih i slavnih došla je do obale na jednom od Bezosovih manjih brodova na ručak u otmjenom odmaralištu na plaži prije nego što se vratila na masivnu jahtu Koru.

Jeff Bezos i zaručnica ugostili su zvijezde s A-liste

Osnivač Amazona udobno se odjenuo, te je nosio plave kratke hlače, crnu košulju s kragnom i sunčane naočale.

U međuvremenu, 54-godišnja Lauren Sanchez privlačila je poglede u crnom bikiniju. Par, koji je počeo izlaziti 2019., hodao je bos po pijesku.

Leonardo DiCaprio pokušao je ostati ispod radara u kaki kratkim hlačama, sivoj majici kratkih rukava i sa žutom bejzbolskom kapom navučenom preko lica.

jeff bezos na jahti

Leonardo DiCaprio (49) i Bezos su godinama “stvarno bliski prijatelji“, a izvor je ranije rekao za Page Six da često zajedno odlaze na odmor i da pronalaze “zajednički jezik u borbi protiv klimatskih promjena i njihovom radu na ekološkom aktivizmu“.

jeff bezos na jahti

Glumčeva djevojka, manekenka Vittoria, s kojom je počeo hodati prošle godine, čini se da se također zbližila s njegovim prijateljima.

jeff bezos na jahti

Mlađahna talijanska ljepotica (26) izgledala je cool u crveno-bijeloj suknji sa životinjskim uzorkom i jednostavnom bijelom majicom bez rukava. Dodala je šarenu torbicu, upečatljive sunčane naočale i crne sandale s remenčićima.

Jeff Bezos i zaručnica već neko vrijeme se druže s Orlandom Bloomom i Katy Perry

Orlando Bloom pokazao je svoje trbušnjake u otvorenoj bijeloj košulji i narančastim kupaćim hlačama, dok je njegova zaručnica Katy Perry izgledala glamurozno u šarenoj mini haljini s printom.

Pročitajte: Ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Blooma – Upoznali su se kad su se borili oko hamburgera, a zaručili na Valentinovo

Orlando Bloom (47) i Katy Perry (39) – koji su započeli svoj jednomjesečni odmor u Francuskoj – također su bili na odmoru s Bezosom i Lauren Sanchez i u ovo doba prošle godine, a u kolovozu 2023. uslikani su u Dubrovniku.

Megajahta Jeffa Bezosa od 128 metara prima 18 gostiju, a ranije ovoga ljeta na njoj je ugostio i Kim Kardashian. Jahta je visoka 70 metara te se smatra najvećom jedrilicom na svijetu, a izgradnja je trajala čak pet godina, od 2018. do 2023. Ima tri vanjske palube, dva bazena, kino, nekoliko salona i više dvorana za sastanke.

druge vijesti