Ana Rucner u ružičastoj haljini prošetala je najvećim gradom Kine i zamalo zaustavila promet

Ana Rucner ponovno je oduševila svojim izgledom u Kini.

14 kolovoza 2024

Ana rucner Šangaj hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u ružičastoj haljini INSTAGRAM: @ANARUCNER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljubav između hrvatske violončelistice Ane Rucner i azijskih zemalja dobro je poznata. Anu Rucner ondje uvijek dočekuju širom raširenih ruku, a njezin je talent toliko cijenjen da je uvijek zovu natrag i Ana im se rado vraća. Ovo ljeto Ana Rucner provodi u Šangaju gdje svakako privlači pažnju obožavatelja klasične glazbe svojim izvedbama, a oduševljene poglede prolaznika svojim izgledom. Ana Rucner u ružičastoj haljini prošetala je ulicama najvećeg i najnaseljenijeg grada u Kini, a rezultat su fotografije koje izgledaju kao sa stranica modnih časopisa.

Ana Rucner u ružičastoj haljini izgleda poput dive iz svijeta klasične glazbe

Lijepa Ana Rucner veliki je fan ženstvenih haljina koje joj fantastično stoje, a koje bira za svoje mnogobrojne nastupe.

PROČITAJTE: Ana Rucner u Kini oduševila i otkrila – O ovome sam nekoć samo sanjarila

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu možemo vidjeti kako Ana Rucner u ružičastoj haljini te sa svojim vjernim violončelom u ruci hoda preko zebre, nasmijana, zadovoljna i opuštena.

Ana rucner Šangaj hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u ružičastoj haljini

Ana na fotografijama nosi predivnu haljinu s američki izrezom oko vrata, izrađenu od fine ružičaste svile, koju je upotpunila nježno ružičastim salonkama i crnim prozirnim šalom.

Uz visoko podignutu kosu i veliki osmijeh, ovo je još jedan čarobni look Ane Rucner za čistu peticu.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024