Ana Rucner u Kini oduševila i otkrila: O ovome sam nekoć samo sanjarila

Poznata hrvatska glazbenica Ana Rucner uistinu može reći da su joj se ispunili snovi.

27 svibnja 2024

Ana Rucner haljine koncerti 2024 Kina hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u Kini INSTGARAM: @ANARUCNER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od naših najuspješnijih glazbenica s inozemnom karijerom, prije nekoliko dana zaputila se u Kinu kako bi u tri tjedna odradila brojne nastupe. Miljenica ljubitelja klasične glazbe  tako se ponovno zaputila u zemlju koja se ne može nadiviti njezinom talentu, a na put je ponijela predivne toalete u svom prepoznatljivom stilu. Ana Rucner u Kini zablistala je u dugačkim haljina s naglašenim dekolteom, detaljima s vrpcama i širokim donjim dijelom u kojima je na svakom nastupu do sad izgledala uistinu bajkovito.

Ana Rucner haljine koncerti 2024 Kina hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u Kini 7262 (

Ana Rucner u Kini uskladila ljubičastu haljinu s električnim violončelom

Poznata Hrvatica za jedan nastup odjenula je žarko ljubičastu haljinu sa zanimljivo  osmišljenim gornjim dijelom koju je uskladila s električnim violončelom.

PROČITAJTE: Ana Rucner ima posebnu beauty rutinu – Svira s maskom na licu

Za jedan drugi, nešto intimniji koncert, odjenula je divnu haljinu slična kroja, u kombinaciji bež i zlatne boje, koju je upotpunila crvenim ružem na usnama.

“Intiman i predivan koncert za odabranu publiku u čarobnoj French Villa – Shanghai. O ovome sam nekad samo sanjarila. Predivna iskustva iz dana u dan u mojoj Kini!”, napisala je puna emocija.

Ana Rucner haljine koncerti 2024 Kina hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u Kini Ana Rucner haljine koncerti 2024 Kina hello magazine croatia hrvatska Ana Rucner u Kini

Poznata Hrvatica zasvirala je i s jednim orkestrom u Kini, a za tu je prigodu odabrala nešto jednostavniji outfit s trapericama i crnom majicom.

“Toliko uživam, divan orkestar, dirigent, ma svi … Slava i hvala Gospodinu na ovim darovima”, napisala je.

druge vijesti