HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Olimpijac Thomas Ceccon doživio je zanimljivo iskustvo na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

23-godišnji talijanski plivač dospio je na naslovnice ne samo zbog osvajanja zlatne medalje na 100 metara leđno za muškarce i zbog svojeg izgleda, već i zbog viralne fotografije na kojoj spava u Olimpijskom selu.

Thomas Ceccon

Osvajača brončane medalje fotografirao je olimpijski veslač iz Saudijske Arabije Husein Alirezan, koji je podijelio sliku na svojim Instagram pričama uz natpis danas se odmori, sutra osvoji. Fotografija je privukla veliku pažnju, a i Thomas se oglasio. “Ma daj, svi su mi poslali tu fotografiju. Vidim to na društvenim mrežama, TikToku… Samo sam drijemao, a svi su ludi za tim,” rekao je za Access Hollywood.

@accesshollywood Everyone’s new fav Italian swimmer says he was just trying to get his nature on 🌿 #Paris2024 ♬ original sound – Access Hollywood

Ovo se dogodilo nedugo nakon što je olimpijac komentirao loš smještaj koji je pružila organizacija. Prema The Sunu, rekao je: “Nema klimatizacije u selu, vruće je, hrana je loša… Mnogi se sportaši sele iz tog razloga: to nije alibi ili izgovor, to je realnost onoga što možda ne znaju svi.”

Thomas Ceccon

Također je priznao da je to što nije mogao spavati utjecalo na njegov nastup u finalu na 200 metara leđno. “Razočaran sam što nisam ušao u finale, ali bio sam preumoran. Teško je spavati i noću i popodne. Borim se protiv vrućine i buke, rekao je.

Kreveti su poput kartona, ali su implementirani kako bi pomogli okolišu. Iako je to za dobar cilj, neki sportaši su se žalili kako im je neudobno. Ovaj problem istaknut je 2021. kada je američki atletičar Paul Chelimo tweetao o tome rekavši: “Kreveti će moći izdržati težinu jedne osobe. U ovom trenutku ću morati početi vježbati kako spavati na podu”.

PROČITAJTE: Sve je do kuta snimanja – Zbog velikog ponosa dobio doživotnu zalihu kupaćih gaćica

Komentare o uvjetima u selu nastavio je šef Britanske olimpijske udruge, Andy Anson, koji je podijelio kako prehrana nije bila dovoljna da zadovolji dnevne potrebe sportaša. “Nema dovoljno određene hrane: jaja, piletine, određenih ugljikohidrata, a problem je i u kvaliteti hrane – sirovo meso koje se poslužuje sportašima”, rekao je za The Sun.

druge vijesti