HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sin Nicolasa Cagea, Weston, izjasnio se da nije kriv po optužbama za napad smrtonosnim oružjem na svoju majku, Christinu Fulton.

Majka i sin viđeni su u srijedu kako dolaze u zgradu suda u Los Angelesu.

Dok je bila na saslušanju, Fulton je odbila komentirati u kakvim je odnosima sa sinom, ali je inzistirala na tome da želi da njezin sin “dobije pomoć koja mu je potrebna“.

Nakon što je saznao za komentare svoje majke, Weston je preokrenuo priču, rekavši fotografima TMZ-a da “ona treba pomoć“.

Sin Nicolasa Cagea navodno je napao majku i još jednu osobu

33-godišnjak je uhićen ranije ovog mjeseca nakon što ga je majka (57) optužila da ju je napao u travnju.

Policijska uprava Los Angelesa rekla je za People da su se odazvali pozivu upućenom iz Christininog doma nakon što je Weston navodno “više puta udario dvije žrtve“. Druga navodna žrtva nije identificirana.

Weston je navodno pobjegao s mjesta zločina prije dolaska policije, piše TMZ.

Policijsko izvješće dovršeno je tog dana i slučaj je predstavljen uredu okružnog tužitelja 10. svibnja – nekoliko dana nakon što je glumica viđena s modricom na oku i nekoliko modrica na licu.

Državni tužitelj službeno je 26. lipnja protiv Westona podnio dvije optužnice za napad smrtonosnim oružjem i on je ubrzo nakon toga priveden.

Nakon uhićenja svog sina, Christina Fulton je progovorila o navodnom incidentu, tvrdeći da je njezin sin imao mentalnu krizu kada se navodno okomio na nju.

Pročitajte: Nicolas Cage otkriva tajni plan za 60. rođendan

Dana 28. travnja 2024., oko 17:30, primila sam hitne poruke od prijatelja mog sina, Westona Cagea, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, s apelom da dođem pomoći”, rekla je u izjavi.

Kada sam stigla, željela sam mu ponuditi podršku i utješiti ga, no već je bio usred maničnog bijesa”, izjavila je. “U roku od nekoliko minuta brutalno sam napadnuta i zadobila sam ozbiljne ozljede.”

Fulton je tvrdila da je molila policiju “da ga pritvore radi procjene mentalnog zdravlja“, ali oni su navodno “odbili” njezin zahtjev.

Sin Nicolasa Cagea je, prema mami, u stalnoj mentalnoj krizi

Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja”, zaključila je. “Imperativ je da dobije pomoć koja mu je očajnički potrebna.”

Weston je pušten uz jamčevinu od 150 000 dolara koju je navodno platio njegov slavni otac. Međutim, Westonovi odvjetnici negiraju negira optužbe, tvrdeći da je on “jednostavno žrtva i svjedok“.

Slavni oskarovac Nicolas Cage (60) i Christina Fulton dobili su Westona godinu dana prije nego što je njihova trogodišnja romansa završila 1991.

Filmska zvijezda također ima sina Kal-El Cagea (18) s bivšom suprugom Alice Kim i kćeri August (1) sa suprugom Riko Shibata.

druge vijesti