HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Legendarni Allure HOMME Sport francuske kozmetičke kuće CHANEL jedan je od najpopularnijih muških mirisa svih vremena, s čime se slažu i mnoge žene koje često izjavljuju kako bi njihov idealan muškarac trebao nositi upravo taj miris. Novi Allure Sport Superleggera nešto je drugačiji i moderniji od svog prethodnika no jednako osvježavajuć, privlačan i neodoljiv.

muški miris CHANEL hello magazine croatia hrvatska novi Allure Sport Superleggera

Novi Allure Sport Superleggera kuće CHANEL stvoren je za muškarce koji znaju što žele

“Allure je poput akrobatskog pokreta i stalne potrage za avanturama ekstremnih razmjera, maksimalnom brzinom. Mirisni trag ALLURE HOMME SPORT je živopisan i senzualan vrtlog, koji sažima duh ljudi od akcije, koji svaki izazov prihvaćaju sa strašću i odlučnošću”, govore iz tvrtke CHANEL.

Pročitajte: Novi go-to miris neodoljivo elegantnih Parižanki – Stigao je Chanel Comete

ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA stiže kao osvježavajući povjetarac s akcentima drvenastog jantara slavi kontraste, hvatajući neopipljivu kontradikciju između lakoće i intenziteta koji se doživljavaju tijekom najuzbudljivijih osjećaja.

muški miris CHANEL hello magazine croatia hrvatska novi Allure Sport Superleggera

Novi Allure Sport Superleggera inspirira na život pun avantura i uzbudljivih aktivnosti

Vrhunski izazov upućen muškarcima čiji je život u ritmu ubrzanja i letenja u visinu, ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA sadrži koncentraciju apsolutne energije.

Tu snagu utjelovljuje izrazito simboličan potpis utisnut crvenom bojom na bočici: Superleggera. Ovaj amblem performansi i izvrsnosti prenosi gotovo zapovjednički impuls. Kao usuditi se krenuti u najvišu brzinu, transformirati svaki pokret u ogromnu avanturu i krenuti konačnom putanjom: hodati, trčati, skakati u budućnost.

muški miris CHANEL hello magazine croatia hrvatska novi Allure Sport Superleggera

Osvježavajući polet mirisnog traga ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA razvija se u iskričavim voćnim notama koje istražuju punu vitalnost grejpa. U igri kontrasta, ova citrusna aura spaja se s velom drvenastih tonova jantara. Vibrantni i punog tijela, naglašavaju dubinu i gustoću ovog okrepljujućeg koktela. Snaga nota mošusa oslobađa intenzitet ove neviđene alkemije, u činu ravnoteže trajne preciznosti koja je savršeno usklađena.

Nadahnute svijetom sporta, isklesane konture poznate boce zamijenjene su dizajnom od prozirnog zatamnjenog stakla, a njen crni gumirani poklopac s metalnim prstenom skriva crveni umetak. Ovaj kompaktan i precizan dizajn ukazuje na dodatnu sportsku privlačnost prožetu ovom novom kompozicijom.

muški miris CHANEL hello magazine croatia hrvatska novi Allure Sport Superleggera

druge vijesti