HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Deadpool & Wolverine je pronašao ogromnu publiku diljem svijeta, ali čini se da nitko nije toliko strastven prema novom Marvelovom filmu kao Channing Tatum.

Zvijezda Magic Mikea, koja se iznenađujuće pojavljuje u filmu kao fanovima omiljeni lik iz X-Mena, Gambit, nahvalila je Ryana Reynoldsa i redatelja Shawna Levyja u objavi na društvenim mrežama u ponedjeljak. Channing je objavio dvije fotografije s Reynoldsom sa San Diego Comic-Cona 2015. i 2024. godine.

Channing Tatum i Ryan Reynolds pojavili su se na Comic-Conu 2015., a onda i 2024.

Sjedio sam u publici kada je Ryan Reynolds svijetu dao prvi pogled na Deadpool 1“, prisjetio se glumac panela 20th Century Foxa iz 2015., gdje se Tatum pojavio kao iznenađenje kako bi promovirao svoj tada nadolazeći, a kasnije otkazani film Gambit.

Channing Tatum je rekao da je odmah shvatio Reynoldsovu viziju filmova o Deadpoolu. “Mislim da sam odmah nakon toga otrčao natrag na pozornicu i našao ga i mislim da sam ga samo zagrlio i bilo je kao čovječe uspio si. Savršeno je“, prisjetio se glumac. “Tada ga zapravo uopće nisam poznavao. Ali od tada mogu reći da gotovo nitko nije više čuvao moja leđa u ovoj industriji od njega.”

Nakon brojnih odgoda, promjena redatelja i scenarista, a na kraju i Disneyjeve kupovine 20th Century Foxa, Channingov Gambit je nakon pet godina pokušavanja otkazan 2019. Ipak, Channing se u tajnosti pridružio ovogodišnjem filmu Deadpool & Wolverine i tako konačno dobio priliku odigrati lik Gambita. Deadpool je poznat po probijanju četvrtoga zida, a tako i  Tatumov Gambit u filmu često aludira na to da je zaboravljen i opetovano spominje da nikada nije imao pravu priliku da se dokaže.

Channing Tatum i Ryan Reynolds već su ranije surađivali

U svojoj objavi na društvenim mrežama Channing Tatum se osvrnuo na Reynoldsovu podršku u oživljavanju njegove verzije Gambita. “Mislio sam da sam zauvijek izgubio Gambita“, rekao je glumac. “Ali on se borio za mene i Gambita. Vjerojatno ću mu zauvijek dugovati. Jer nisam siguran kako bih ikada mogao učiniti nešto što bi bilo jednako onome što mi je ovo značilo. Volim te prijatelju.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Channing Tatum (@channingtatum)

Tatum je također pohvalio redatelja filma, Shawna Levyja, s kojim je prethodno radio na filmu Free Guy iz 2021. (i u njemu glumi Reynolds). “Uistinu tako briljantan kreator na svakoj razini“, rekao je o filmašu. “Sve se stvari događaju s razlogom. Tako sam zahvalan što sam u ovom filmu. Po mom mišljenju, to je remek-djelo. I samo čisto veselje. Doslovno sam vrištao u kinu“.

druge vijesti