HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Sa koliko mjeseci ste vi svoje bebače prvi puta vodili na more?” – upitala je Sonja Kovač mame koje ju prate na Instagramu, uz fotografije sa svog prvog odmora s dugoiščekivanom bebicom. Kći Sonje Kovač sad ima dva i pol mjeseca, a simpatična influencerica i njezin partner Goran Mandić zaključili su kako je to dovoljno da bi se zaputili na lijep obiteljski odmor.

Mama Sonja na fotografijama izgleda predivno i vrlo elegantno, a dok za sebe bira crne odjevne komade za plažu, njezina kćerkica Bella May blista u neodoljivim ružičastim kompletićima za curice.

Sonja Kovač beba more hello magazine croatia hrvatska 2024 kći Sonje Kovač

Bella May, kći Sonje Kovač gušta na moru

“Moreno već nakon dva i pol mjeseca yaay! Ajmo kupanjac na entu!”, napisala je Sonja Kovač uz fotografije na kojima možemo vidjeti nju i njezinu obitelj na prvom zajedničkom odmoru.

PROČITAJTE: Sonja Kovač je manifestirala veselu trudnoću – Influencerica otvoreno o cijelom iskustvu

Sonja Kovač, koja je rodila u svibnju ove godine, izgleda predivno u crnom jednodijelnom kostimu koji nosi uz crni pareo, slamnati šešir i popularnu slamnatu torbu, kakvu smo prošle i ove godine vidjeli na Instagram profilima brojnih modnih influencerica.

Njezin Goran blista od sreće na zajedničkoj fotografiji, a mala princeza obitelji drži se debelog hlada i drijema u svojim ružičastim kolicima.

Sonja Kovač beba more hello magazine croatia hrvatska 2024 kći Sonje Kovač

Kći Sonje Kovač na svijet je stigla 10. 5. 2024.

Malena Bella May, na svijet je stigla u svibnju, kako joj ime i govori.

Sonja Kovač beba more hello magazine croatia hrvatska 2024 kći Sonje Kovač

Sonja Kovač je Gorana Mandića, profesionalnog igrača pokera upoznala na jednom turniru. Par je u skladnoj i sretnoj vezi već dulje od desetljeća i zajedno su proputovali gotovo cijeli svijet.

Nakon deset godina zaručili su se na Maldivima,a  nedugo nakon toga objavili vijest da čekaju curicu.

druge vijesti