HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sandra Bullock uslikana je 12. srpnja u LA-u prvi put nakon dugo vremena. Bila je odjevena u bijelu majicu i smeđe hlače. Bila je odlično raspoložena dok je izlazila iz draguljarnice s prijateljicom.

Fanovi su bili oduševljeni jer glumicu prije toga dugo nisu vidjeli. “Lijepo je vidjeti je sretnu!” napisao je jedan. “Tako je lijepo vidjeti je nasmijanu nakon svega što je proživjela”, objavio je drugi.

Sandra Bullock pauzirala je od glume dvije godine

Prošlo je malo više od dvije godine otkako je Sandra Bullock objavila da uzima pauzu od glume na neodređeno vrijeme kako bi se usredotočila na život sa svojom djecom, Louisom (14) i Laylom, (11). Prošlog kolovoza, njezin dugogodišnji partner, fotograf Bryan Randall, preminuo je u dobi od 57 godina nakon borbe s ALS-om.

Sada se slavna glumica polako vraća. Početkom svibnja pojavila se u jednome podcastu kako bi govorila o svom hit filmu iz 1994., Brzina, zajedno s kolegom i dugogodišnjim prijateljem Keanuom Reevesom. Sredinom lipnja Nicole Kidman potvrdila je da će se i ona i Bullock vratiti u nadolazećem nastavku kultnog klasika iz 1998. Practical Magic.

Sandra Bullock nedavno je napunila 60 godina

Sandra se postupno vraća u javni život”, ekskluzivno je rekao izvor u posljednjem broju Us Weeklyja. Nakon što je 26. srpnja napunila 60 godina, glumica razmišlja o svemu što je postigla – i priprema se za ono što je pred njom. “Uzbuđena je zbog onoga što budućnost nosi“, dodaje izvor. “Spremna je vratiti se u igru.”

Jedva čekamo povratak jedne od najvećih glumačkih zvijezda!

druge vijesti