HELLO
Domagoj Kukec

Lana Del Rey napisala je pjesmu za koju se nadala da će poslužiti kao tema za film o Jamesu Bondu 2015., ali kaže da su je odbili producenti filmske franšize.

Pjevačica je govorila iza pozornice u Ivors u Londonu, gdje je dobila posebnu nagradu za svoju karijeru i utjecaj na glazbu.

Na pitanje bi li razmislila o pisanju pjesme za Bonda, odgovorila je:Mislim, kako se to nije dogodilo?

BBC javlja da je pjevačica hit pjesme “Summertime Sadness” zatim otpjevala refren svoje pjesme 24, s njezinog albuma Honeymoon iz 2015. godine.

To sam napisala za njih, rekla je.

Lana Del Rey savršena je za Jamesa Bonda

Datum izlaska pjesme sugerirao bi da se Lana Del Rey nadala pojavljivanju u Spectreu, u kojem je glavnu ulogu tumačio Daniel Craig.

Pjesmu za Spectre naposljetku je izveo Sam Smith, koji je osvojio Oscara za najbolju originalnu pjesmu s pjesmomWriting’s On the Wall.

Lana je rekla kako je Smith obavio “predivan posao” i našalila se da će nastaviti raditi “svoju malu stvar s Nancy Sinatrom s vremena na vrijeme i pretvarati se da je to naslovna pjesma.”

U međuvremenu, britanska pop zvijezda RAYE, koja je kući odnijela nagradu Skladatelj godine, rekla je da je zapanjena što je Lanina ponuda odbijena: “Ona jednostavno ima savršenu energiju za to.”

“Osjećam da bi ona to “pojela” – i osjećam da bi se to trebalo dogoditi u budućnosti”, dodala je.

Mnogi smatraju kako je i Lanina pjesma Shades of Cool totalno “bondovska” pjesma.

druge vijesti