HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su ljubavni parovi iz hrvatskog javnog života u pitanju, Korana Gvozdić i Ivan Šarić svakako su jedan od najskladnijih. Uz lijepu voditeljicu i poznatog komičara nikad se nisu vezali skandali, a njihova je veza skladna od samog početka kad su se zaljubili i odlučili da život žele provesti zajedno. Uvijek romantičan par, koji ima preslatkog sina Olivera, svako toliko voli razveseliti svoje pratitelje na društvenim mrežama objavama punim nježnosti, s kojih možemo vidjeti kako su i nakon svih godina veze zaljubljeni kao prvog dana.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić hello magazine croatia hrvatska ples na terasi

Korana Gvozdić i Ivan Šarić nježno plešu uz Oliverovu baladu

U najnovijoj objavi Korana Gvozdić i Ivan Šarić nježno se ljube na terasi predivne kuće na moru, a zatim plešu uz zvukove balade “Ako voliš me” Olivera Dragojevića.

PROČITAJTE: Na koga je Oliver kovrčav? Korana Gvozdić odgovorila na pitanje koje joj stalno postavljaju

Ivan Šarić izgleda markantno odjeven u plave hlače, bijelu košulju i plavi prsluk, dok njegova Korana očarava u maksi haljini maslinasto zelene boje, sa sandalama u pripadajućoj nijansi i elegantnim zlatnim naušnicama.

“Po toj ženi sam dala ime svojoj kćeri Korani i nikad se nisam pokajala”, napisala je jedna pratiteljica profila Korane Gvozdić na Instagramu, dok je druga dodala: “Oni su meni hrvatski Ryan Reynolds i Blake Lively”. 

Ljubav traje od 2012. godine

Ivan Šarić i Korana Gvozdić upoznali su se u listopadu 2012. godine i ubrzo zaljubili.

Kruna njihove skladne veze dolazak je malenog Olivera na svijet, koji je u obitelj stigao prije dvije godine.

druge vijesti