WOW! Ružičasta haljina Lejle Filipović je san snova

Dugo nismo vidjeli ovako lijepu svečanu haljinu.

26 srpnja 2024

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska ružičasta haljina Lejla Filipović INSTAGRAM: @LEJLA.FILIPOVIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Još jedan vikend, još jedna svadba za Lejlu i Tarika Filipovića. Glamurozan domaći par ove je sezone “odradio” brojna vjenčanja dragih prijatelja i rodbine, a na svako su stigli dotjerani kao sa stranica žurnala.

Lijepa Lejla Filipović na najnovijim fotografijama ponovno nas je oduševila izborom svog svečanog outfita, ovaj put zahvaljujući jednoj od najljepših ružičastih haljina koje smo ikad vidjeli. Mini ružičasta haljina Lejle Filipović uistinu je nešto posebno, a idealna je za ljetne svečanosti na kojima žarke boje izgledaju još bolje.

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska ružičasta haljina Lejla Filipović

Ružičasta haljina Lejle Filipović dolazi uz poseban kroj

Zanosna mini ružičasta haljina Lejle Filipović izrađena je od satenskog materijala u uistinu posebnom kroju.

PROČITAJTE: Plava plisirana haljina Cindy Crawford nasljednica je jedne slavne haljine

Donji dio je nabran kako bi dodatno istaknuo figuru dok gornji dio oduševljava asimetričnom instalacijom koja strši na jednu stranu.

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska ružičasta haljina Lejla Filipović

Dok je njezin markantni suprug blistao u svjetlozelenom odijelu, Lejla Filipović blistala je u haljini koja ostavlja bez daha, a koju je upotpunila srebrnim sandalama s remenčićima i srebrnom torbicom te atraktivnim naušnicama.

Lejla i Tarik Filipović: jedna od najljepših hrvatskih ljubavnih priča

Lejla i Tarik Filipović poznati su kao jedan od najstabilnijih i najsretnijih celebrity parova u Hrvatskoj, a uz njihova se imena nakon vjenčanja nikad nisu vezali skandali.

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska ružičasta haljina Lejla Filipović

Par se zaljubio 2006. godine, nakon što se Lejla razvela od Dade Majolija s kojim ima sina Dinu, no par na samom početku veze nije htio govoriti o svojoj ljubavi. Javnosti su potvrdili svoj ljubavni status kad je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za TV osobu godine.

Vjenčali su se na Silvestrovo 2007. godine, dva mjeseca prije nego što se rodio njihov sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024