Prekrasna Ivana Pirizović otkrila jedinu “manu” ovakve haljine

Zanosna hrvatska influencerica ponovno oduševljava nevjerojatnim smislom za modu.

25 srpnja 2024

Ivana Pirizović hello magazine croatia hrvatska haljina Ivane Pirizović INSTAGRAM: @ivana.pirizovich
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najuspješnijih i svakako najelegantnijih hrvatskih influencerica, Ivana Pirizović trenutno se nalazi na otoku Ugljanu koji ju je, kako kaže, zarobio. Kad ne uživa u kupanju i sunčanju, Ivana koristi priliku kako bi zablistala u nevjerojatnoj ljetnoj odjeći koju je ponijela na tu čarobnu destinaciju te snimila sadržaj za društvene mreže. Predivna crna haljina Ivane Pirizović, u kojoj je snimila najnovije fotografije, ne ostavlja puno mašti, a koliko je praktična, sama influencerica otkrila je u jednoj objavi.

Haljina Ivane Pirizović izgleda nestvarno dobro

Tamnokosa influencerica izgleda fantastično u atraktivnoj crnoj maksi haljini s dubokim prorezom, koji je ponovno u modi, a koji otkriva trbuh i dekolte fit Hrvatice.

PROČITAJTE: Ivana Pirizović ima fantastičan recept za veganski burek s tofuom

Je li ovakva haljina udobna i praktična koliko i zanosna, uz snimku na kojoj pozira je otkrila sama Ivana.

“Opet nemam inspiracije za caption, ali ako se tko pita, ova haljina je dobra samo za sjedit (eventualno).”, napisala je.

Ivana Pirizović nedavno je otkrila tajnu svoje vitke linije

Prehrana Ivane Pirizović bazira se na veganskim obrocima zbog kojih se, kako kaže, osjeća lakše i ima više energije, kosa i koža joj bolje izgledaju, a IBS je pod kontrolom.

“Neki tips&tricks su: manje ugljikohidrata, više proteina, fasting ujutro, 99 % veganska prehrana, smanjen ili minimalan unos alkohola, manje sokova, šećera i krusine, manji obroci, ali njih pet dnevno, šetnja sat vremena dnevno minimalno, limfna drenaža, Tesla i pilates, i najvažnije – odbacivanje utega i treninga kakav mi ne paše.”, otkrila je Ivana Pirizović na jedno pitanje u svojim Instagram storyjima.

 

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024