HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sutra navečer očekuje nas otvaranje najvećeg sportskoga događaja godine – Olimpijskih igara u Parizu. Osim velikih sportskih zvijezda koje će sudjelovati u ceremoniji otvaranja predstavljajući svoje zemlje, mnogo se priča i o tome koje će glazbene zvijezde nastupiti. Spominje se Lady Gaga, ali najviše je interesa izazvala priča da se u Parizu sprema nastup Celine Dion.

Celine Dion snimljena je u Parizu, a i francuski predsjednik je natuknuo da bi mogla nastupiti

Proslavljena kanadska pjevačica primijećena je kako stiže u Pariz, a navodno je odsjela u istom hotelu kao i Lady Gaga.

Međunarodni olimpijski odbor tek treba službeno potvrditi sudjelovanje Celine i Gage. Prošlog mjeseca ministrica sporta i Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Amélie Oudéa izjavila je za francusku televiziju France 2 da je Celineino sudjelovanje na ceremoniji otvaranja “unutar mogućnosti“.

Dodatak nagađanjima bili su komentari francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Navodno je stigla u Pariz, super je!”, podijelio je Macron na France 2. “Bio bih neizmjerno sretan kada bi mogla biti na ovoj ceremoniji otvaranja, kao i svi naši sunarodnjaci.”

Macron, međutim, nije ništa potvrdio, dodavši: “Neću otkriti ništa što su [redatelj ceremonije otvaranja] Thomas Jolly i svi njegovi timovi pripremili. Postoji i iznenađenje.”

Sa smiješkom je zaključio: “Nisam odgovoran za raspored.”

Ovo bi bio prvi nastup Celine Dion nakon nekoliko godina

Ako se glasine potvrde, to će biti prvi Dionin nastup nakon nekoliko godina. Nije bila na pozornici od kada joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe u prosincu 2022., zbog čega je morala otkazati nekoliko koncerata.

Bude li nastupila u petak, to će joj biti drugi put da sudjeluje na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, nakon što je 1996. u Atlanti izvela ‘The Power of Dream’.

Prvi put u povijesti ljetnih Olimpijskih igara svečanost otvaranja neće se održati na stadionu. Ceremonija će se održati uz rijeku Seinu, uz koju će prošetati predstavnici svih zemalja.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024