HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Huluova serija Sluškinjina priča priprema svoju posljednju, šestu sezonu. U sklopu toga People je objavio da se glumačkoj ekipi popularne serije priključuje Josh Charles u do sada nedefiniranoj ulozi.

Temeljena na romanu Margaret Atwood iz 1985., serija je osvojila 15 Emmyja i prikazuje Elisabeth Moss u ulozi sluškinje, žene koju je vlada dodijelila neplodnom bračnom paru kako bi nosila i rađala njihovu djecu. U distopijskoj seriji također glume Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Bradley Whitford, Samira Wiley i Madeline Brewer.

Josh Charles proslavio se u Dobroj ženi, a sada će glumiti u Sluškinjinoj priči

Peta sezona serije prikazivana je od rujna do studenoga 2022., a šesta sezona očekuje se tek 2025. Ovo je još jedna serija na koju je uvelike utjecao veliki prošlogodišnji štrajk prvo scenarista, a zatim i glumaca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josh Charles (@mrjoshcharles)

Josh Charles možda nije prepoznatljivo ime, ali je svakako prepoznatljivo lice zbog svojih brojnih uloga u karijeri duljoj od tri desetljeća. Jedan od prvih filmova bio mu je legendarni film o odrastanju Društvo mrtvih pjesnika još krajem 1980-ih, a najpoznatiji je po ulozi Willa Gardnera u sedam sezona pravne serije The Good Wife, za što je dvaput bio nominiran za Emmy. Osim te serije, bio je u glavnoj ulozi i u seriji The Sports Night, a što se filmova tiče zanimljivo je da je ove godine u trileru The Veil glumio upravo s Elisabeth Moss, glavnom glumicom Sluškinjine priče.

Josh Charles jednu od zadnjih uloga imao je u spotu Taylor Swift

Jedan od njegovih najnovijih projekata zapravo je bio spot Taylor Swift za pjesmu “Fortnight”, u kojem su on i Ethan Hawke, jedan od njegovih kolega iz Društva mrtvih pjesnika, obukli glumili znanstvenike koji u spotu ispituju Swift.

druge vijesti