HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dugo iščekivana druga sezona Euforije premijerno je prikazana u siječnju i veljači 2022. Još tijekom prikazivanja druge sezone HBO je potvrdio da će snimiti i treću. Međutim, nova sezona Euphorije je bila odgođena zbog pretrpanog rasporeda kreatora Sama Levinsona i zvijezda poput Zendaye i Sydney Sweeney, kao i štrajkova scenarista i glumaca koji su se dogodili u 2023. Obožavatelji su dobili velike vijesti u srpnju 2024. kada je konačno najavljeno da će se serija početi snimati početkom sljedeće godine.

Tijekom ove duge pauze, zvijezde serije dale su neke komentare o tome što nas čeka u trećoj sezoni.

Nova sezona Euphorije počinje sa snimanjem sljedeće godine

Zendaya je procijenila što slijedi njezinom liku, Rue, u trećoj sezoni u izjavi dva mjeseca nakon finala druge. “Nosili smo je cijelim putem do dna i mraka i nadamo se da će do kraja otići s osjećajem sreće i veselja jer na kraju ima nade za nju”, rekla je glumica za Variety u travnju 2022. “Stvarno se nadam da ćemo moći istražiti njezin život u budućnosti, bliže drugoj strani i njezinom putu prema trijeznosti.”

Iako su se mnogi obožavatelji nadali da će Zendaya imati odgovore u vezi s trećom sezonom jer je zvijezda serije, čak je i ona ostala u neznanju o produkciji.

Ako je to dobro za likove i sve ispadne kako treba, naravno“, rekla je Zendaya za Variety u travnju 2024. o tome treba li se Euphoria uopće vratiti. “Ali ja nisam nadležna za produkciju“, dodala je.

treća sezona euphorije

Kada su odgovarali na pitanja tijekom sezone dodjele nagrada 2022., neki od članova ekipe Euphorije otkrili su svoje nade u pogledu svojih likova. Govoreći o omiljenoj Cassie, glumica Sydney Sweeney o svojoj je ulozi rekla: “Ona traži obitelj u svima drugima. Ona to traži i u prijateljicama i u dečkima” Što se tiče Maude Apatow, ona vjeruje da njezin lik Lexi traži slobodu od nametljivih misli i “negativnog govora o sebi“. “Jednom kad se to makne s puta. možete ostvariti svoj puni potencijal, a mislim da će vjerojatno njezin moto biti: prestani napadati samu sebe,” rekla je Maude.

Hunter Schafer rekla je o svome liku Jules u istoj prilici: „Svaki od ovih likova na neki način ima svoj porok i mislim da je proizvod Julesinog poroka to što ona traži bliskost s drugim ljudima i osjećaj potvrde u toj bliskosti bez ikakvog prosuđivanja ili stvarne povezanosti i sigurnosti u toj vezi.” Hoće li ikada biti sretnog kraja za Jules i Rue? Zendaya je dalje rekla da sve što želi za Rue je da može “biti živa i možda uživati ​​u tome“.

Nova sezona Euphorije toliko je tajanstvena da ni glumci ne znaju što će u njoj biti

Sve u svemu, zvijezde nemaju pojma što čeka njihove likove.

Ne znam ništa. Tako sam znatiželjna“, otkrila je Maude za Variety. “Čuli smo tračeve, ali jedva išta.”

Sydney je 2022. godine otkrila da će snimanje treće sezone serije početi “uskoro“. Najavila je nadolazeće epizode dok je prisustvovala LACMA Art + Film Gala u studenom te godine.

Osjećam se kao da je cijeli moj život tajna”, našalila se glumica. “Stvarno je teško.”

treća sezona euphorije

Prije četiri mjeseca ponovno je govorila o trećoj sezoni, ovaj put za MTV. Tada je najavila da će se “vratiti u Euphoriju” nakon što se njezin pretrpan raspored raščisti. Glumica nije dala čvrste odgovore, ali je rekla da je “možda” vidjela scenarij i da će “možda” uskoro stati pred kameru.

Ovoga je mjeseca najavljeno je da će produkcija treće sezone započeti početkom 2025.

Oduševljena sam što smo spremni za početak proizvodnje na Euphoriji u siječnju. Ne možemo biti sretniji s našim kreativnim partnerstvom sa Samom i ovom nevjerojatnom glumačkom postavom, izjavila je tada za Variety izvršna dopredsjednica HBO-a Francesca Orsi.

 

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024