HELLO
Stipe Vukšić

Glumica iz serije Euphoria Nika King otkrila je da nije platila stanarinu šest mjeseci jer produkcija nove, treće sezone hit HBO serije i dalje kasni.

King — koja glumi Leslie Bennett, mamu tinejdžerice ovisnice o drogama Rue Bennett (Zendaya) — podijelila je u ponedjeljak na Instagramu isječak sa svog nedavnog stand-up nastupa, tijekom kojeg je govorila o budućnosti ove serije.

Kad izlazi 3. sezona? Ne znam”, rekla je. “Nemoj me pitati. Ne znam. To je jedna od onih stvari.”

Glumica iz Euphorije unatoč važnoj ulozi u toj seriji nije dobila nijednu novu ulogu

Glumica i komičarka je nastavila: “Ljudi kažu: ‘Trebamo treću sezonu’. Ja kažem, I meni treba treća sezona!’ Nisam platila stanarinu šest mjeseci, a Zendaya je gore u Parizu na Fashion Weeku. Mislim si, ‘Curo, dođi kući! Trebam te. Mama te treba.”

glumica iz euphorije

Nika King je zatim rekla publici da je, unatoč njihovom smijehu, bila “ozbiljna” u vezi svega što je rekla tijekom svog nastupa.

Nisam dobila nijednu ulogu od ‘Euphorije’. Ovo je glupost“, dodala je. “Mislila sam da mi je karijera u usponu nakon ‘Euforije’. Mislila sam da sam dobra. No, ne ide to tako.”

Mladi glumci iz Euphorije jako su zaposleni, pa je teško pronaći vremena za novu sezonu

Obožavatelji žude za novom sezonom “Euphorije” otkako je finale 2. sezone emitirano u veljači 2022.

Show, u kojem glume i Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Alexa Demie, Jacob Elordi, Storm Reid i Maude Apatow, odgođen je iz nekoliko razloga.

glumica iz euphorije

Osim kašnjenja produkcije zbog štrajka sindikata SAG-AFTRA, Angus Cloud, koji je glumio dilera droge Fezca, umro je prošlog srpnja u dobi od 25 godina od slučajnog predoziranja fentanilom, kokainom, metamfetaminom i drugim drogama.

Osim toga, nekoliko zvijezda serije angažirano je i zauzeto drugim ulogama.

Elordi (26) je glumio u filmovima “Saltburn” i “Priscilla”, koji su objavljeni prošle godine, dok se Sydney Sweeney (26) pojavljivala u “Anyone But You” i “Madame Web”.

U međuvremenu, Zendaya (27) je zvijezda aktualne Dine 2, filma koji je za sada zaradio najviše u 2024.

druge vijesti