HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kanye West svakako je jedan od najkontroverznijih celebrityja na svijetu. Slavni reper ne može bez skandala, pogotovo otkako se razveo od Kim Kardashian. Kanye je danas u braku s Biancom Censori, s kojom puni naslovnice tabloida, a 2022. punio ih je vezom s modelom i glumicom Julijom Fox.

Julia Fox, poznata po svome stilu i autentičnosti, prošle je godine objavila svoju autobiografiju Down the Drain, ali o romansi s kontroverznim reperom nije govorila samo u njoj, nego i na TikToku gdje su je fanovi često napadali zbog veze s Kanyeom, koji je šokirao svojim antisemitskim stavovima.

Julia Fox mislila je da ga može popraviti

Jedan je obožavatelj rekao Juliji na TikToku: “Samo bih volio da ne hodaš s poznatim nasilnim ženomrscem i antisemitom“, na što je ona odgovorila detaljnim videom o tome zašto je odlučila izlaziti s Yeom usred njegove svađe s bivšom suprugom Kim Kardashian i njezinim tadašnjim dečkom Peteom Davidsonom.

Julia je rekla da je izlazila s Kanyeom kako bi ga „odvratila“, te kako bi reality zvijezdi omogućila ‘odmor’ od svađe s bivšim suprugom.

Julia je tada objasnila da je oduvijek voljela Kardashianke jer su Khloe, Kim i Kourtney prije 10 godina kupovale odjeću iz njezine modne linije i prodavale ih u svojim trgovinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Awe Inspired (@aweinspired)

Julia je tada objasnila da u početku nije bila zainteresirana za razgovor s njim: “Nisam mislila ponovno izlaziti sa slavnom osobom. Znate što mislim? Od toga nikad ništa. Nekako su dosadni. Nisu onakvi kakvi mislite da će biti“. Ipak, nakon što Kanye nije odustajao, pomislila je: “Pomislila sam, o moj Bože, možda ga mogu maknuti s Kiminog slučaja.”

Možda mu mogu odvratiti pažnju, samo ga natjerati da me zavoli i znala sam da ako itko to može, to sam ja jer kad nešto odlučim, to i učinim”, dodala je Julia.

Kada je Kanye West počeo sa svojim ispadima, Julia Fox je shvatila da se njega ne može popraviti

Glumica je zatim opisala detalje romanse i dodala: “A reći ću da tijekom tog mjeseca koji smo proveli zajedno, on prije svega nije bio na Twitteru. Nije bio ni na jednom obliku društvenih mreža. Nije čak ni govorio o svojoj vezi. Zapravo smo razgovarali samo o odjeći i čudnim idejama i planovima za budućnost i našim nadama i snovima o djetinjstvu i obrazovanju. I bilo je stvarno prekrasno.” Ipak, Kanye se nije mogao suzdržati, te je u veljači 2022. počeo sa svojim kontroverznim ispadom na Twitteru u kojemu je veličao Hitlera i izražavao mržnju prema Židovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

Julia Fox i Kanye West izlazili su nešto više od mjesec dana, a upoznali su se na dočeku nove godine 2022.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024