HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Blake Lively upozorila je obožavatelje da njezin suprug Ryan Reynolds možda želi petu bebu nakon što se na pretpremijeri novoga Deadpoola u Engleskoj pojavio sa štencem.

Uz emotikon alarma, Blake (36) je napisala: “SOS. Pokušava mi ponovno napraviti dijete“. Njezin Instagram story prikazuje Ryana (47) kako se mazi sa štencem.

Blake i Ryan roditelji su četvero djece, a svoje posljednje dijete dobili su u siječnju 2023. Par ima kćeri James (9), Inez (7) i Betty (4), spol svog najmlađeg djeteta nisu otkrili.

Poznati glumac raspričao se o tome koliko on i njegova supruga vole biti roditelji nedugo nakon dolaska četvrte bebe.

Blake Lively i Ryan Reynolds imaju već četvero djece

Jako smo uzbuđeni. Gledajte, ne bismo ovo radili četiri puta da nam se ne sviđa,” rekao je Ryan tijekom pojavljivanja na CNBC-jevom Power Lunchu 13. veljače 2023.

Nastavio je: “Svima je odlično. Svima je zapravo fantastično. Da to do sada nismo shvatili, mislim da bismo bili u velikim, velikim problemima“, dodajući da je život u njihovoj kući “zoološki vrt” s četvero djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Vrlo povučen par ima praksu ne objavljivati ​​trudnoće. Zadnje dvije Blakeine trudnoće otkrivene su kada je prisustvovala javnim događanjima na kojima je bio primjetan njezin trbuščić.

Odjenula je pripijenu žutu haljinu koja je pokazivala da par čeka treće dijete tijekom premijere filma Pokémon: Detektiv Pikachu na crvenom tepihu u svibnju 2019. Prijatelji su potvrdili medijima u listopadu da je njihovo dijete rođeno.

Pročitajte: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

Zvijezda film It Ends With Us objavila je trudnoću sa svojim četvrtim djetetom u rujnu 2022. na Forbes Power Women’s Summitu.

Blake Lively i Ryan Reynolds drže do svoje privatnosti

Blake je kasnije podijelila putem Instagrama u rujnu 2022., “Ovo su moje trudničke fotografije, tako da molim da me 11 momaka koji čekaju ispred kuće ostave na miru. Izluđujete mene i moju djecu“, zahvaljujući obožavateljima na “ljubavi i poštovanju” tijekom trudnoće.

Blake nije objavila da je rodila, već je pustila svoje tijelo da govori na Instagramu u veljači 2023. tijekom Super Bowla. “Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta“, napisala je uz fotografiju na kojoj je odjevena u pripijenu crnu majicu bez rukava i traperice, pokazujući da više nije trudna. Blakeina posljednja fotografija prije rođenja djeteta snimljena je za Božić 2022.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

In Touch je 31. svibnja ekskluzivno objavio kako su Blake i Ryan nazvali svoje četvrto dijete i posebno značenje koje stoji iza toga.

Par je nazvao svoje četvrto dijete Obi. To je skraćenica za duže ime i njegovo je podrijetlo nevjerojatno duboko i smisleno“, rekao je insajder. “To je također posveta jednom od likova u Tračerici, u kojoj je, naravno, Blake glumila.”

Pročitajte: Uopće nije htio biti glumac – Znate li kojoj se karijeri nadao Ryan Reynolds?

Otto “Obie” Bergmann IV, kojeg je glumio Eli Brown, bio je glavni lik u revivalu Tračerice 2021. Blake je glumila Serenu van der Woodsen u svih šest sezona originalne serije od 2007. do 2012. Nije poznato je li Otto puno ime djeteta.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024