HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najpopularnijih anđelica brenda Victoria’s Secret, zanosna Alessandra Ambrosio snimljena je na ljetovanju s izuzetno atraktivnim muškarcem koji je navodno njezina nova ljubav. Novi navodni dečko Alessandre Ambrosio zaljubljenik je u fitness baš poput slavne brazilske manekenke, što se jasno vidi po njihovim isklesanim figurama i aktivnom odmoru prepunom plivanja i raznih vodenih sportova.

novi dečko Alessandre Ambrosio

Novi dečko Alessandre Ambrosio je uspješni biznismen

Tko je dečko Alessandre Ambrosio? Riječ je o Alexanderu Smurfitu, sinu slavnog irskog multimilijunaša Michaela Smurfita.

PROČITAJTE: Novi dečko Selene Gomez je očaran – Ne mogu zamisliti ništa bolje od ovoga

39-godišnji Alexander živi u Monaku, a sa svojom je novom djevojkom otputovao na Ibizu. Poput svog oca, i on je vrlo uspješan biznismen, izvještavaju strani mediji.

42-godišnja ljepotica ima dvoje djece s Jamiejem Mazurom, s kojim je prekinula 2018. godine, a nakon toga je bila s Richardom Leejom.

novi dečko Alessandre Ambrosio

Za zanosnu Alessandru vrijeme kao da je stalo

Predivna Alessandra snimljena je u sićušnom crvenom kupaćem kostimu koji ne ostavlja puno mašti, a koji joj stoji fantastično.

Novi dečko Alessandre Ambrosio mišiće je pokazao u prugastim crveno-bijelim hlačicama, a skupocjeni sat nije skidao ni za vrijeme kupanja sa svojom novom djevojkom.

novi dečko Alessandre Ambrosio

 

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024