HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Boris Banović posjetio je Šibenik. Slavni Fashion Guru objavio je predivne fotke na svojem Instagramu.

Zgodni Boris je uživao u svim čarima grada, a bio je i unikatno odjeven.

Sunčane naočale neobičnih okvira kombinirao je uz bijelu košulju s plavim detaljima, uske plave hlače i narančaste tenisice.

Fashion Guru oduševljen Šibenikom

Otkrivao je ljepote kraja, a priroda ga je također ostavila bez daha.

Boris je bio odlično raspoložen dok se fotografirao za Instagram.

Šibenik privlači mnoge turiste na Jadranu, a mjesto je i brojnih spomenika i znamenitosti, od kojih se definitivno ističe katedrala sv. Jakova.

druge vijesti

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024