HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U današnjem užurbanome načinu života teško je zastati i shvatiti da je svijet zapravo pun ljepote. To je uspjelo našem poznatome voditelju Dušku Ćurliću.

Duško je već desetljećima jedan od najpopularnijih domaćih voditelja te neizostavan glas hrvatskih prijenosa Eurosonga te voditelj HRT-ovih emisija poput Zvijezde pjevaju i A-Strane.

Čak i u svome stresnom životu popularni voditelj pronašao je nekoliko sekundi da uživa u prirodi nakon što je shvatio koliko je ljepote oko nas.

Duško Ćurlić shvatio je da je svijet pun ljepote

Duško je na Instagramu objavio fotografiju cvijeća uslikanog na livadi, a uz hashtag #samocvijece napisao je: „Jutros me jedan razgovor (poslovno-poluposlovni) natjera da još bolje otvorim oči, smanjim očekivanja i guštam u ljepoti… podsjeti me da još ima ljepote i iskrenog poštenja prirode u ovom ‘neposlovnom’ svijetu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dusko Curla Curlic (@dus.curla)

Ne znamo za vas, ali mi se slažemo s našim cijenjenim voditeljem. Iako nam se nekada čini da je svijet nepošten i ružan, kada bolje pogledamo, vidimo da je zapravo pun ljepote.

 

druge vijesti

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024