HELLO
Domagoj Kukec

Duško Ćurlić omiljeni je hrvatski voditelj. Ikona TV ekrana objavio je zanimljivu poruku za sve svoje fanove, ali i one koji se žele iskušati u njegovim vodama.

Duško je objasnio da jako voli svoj posao, unatoč povremenim usponima i padovima. Rekao je da svatko tko je stao pod svjetla reflektora (ali i oni koji će tek stati), znaju da uz njih stoji puno ljudi, emocije, podrške, ali i analiziranja, strahovanja.

U opisu objave napisao je: “…. I tako to…. Voliš svoj posao i točka… nekad bolje, nekad “manje” bolje, ali poanta je tu. Pošteno odradi pa kako bude. Svatko tko je i jednom stao “pod svjetla” zna što sve stoji iza toga… koliko ljudi, koliko emocija, podrške istinskih profesionalaca, koliko sumnji i strahova…. Ali sam to odabereš i ploviš i nastojiš uvijek naći neki dobar razlog za plovidbu dalje…”

Duško Ćurlić obradovao objavom

Ova objava puna emocija doprla je do srca mnogih pratitelja, koji su puni ljubavi i podrške komentirali Duškovu objavu, u kojoj ga možemo vidjeti na stageu s kolegicom.

“Tebe je gust gledati , slusati jer iako mozda trema, profesionalno sakrijes i odradis . Bitno da to sa zadovoljstvom radis. Mi to kao gledaoci osjetimo taj zadovoljni i profesionalni rad, Dusko dragi”, “Iskusan, s predivnim glasom, toliko opušteno profesionalan. Volimo Vas gledati i slušati”, “Bravo!”, “Meni je uvijek frka i zato se divim svima koji to profesionalno rade…”, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

PROČITAJTE: Kad je frka, jedan drugom smo tu – Mirna Maras i Duško Ćurlić proslavili simpatičnu obljetnicu

Duško Ćurlić i dalje ostaje jedan od omiljenih televizijskih voditelja, koji svakim svojim nastupom ostavi gledatelje bez daha.

Jedva čekamo vidjeti što će nam novo ovo nevjerojatno TV lice pripremiti!

druge vijesti