HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pet minuta za učinkovite rezultate. Posvetite malo vremena svojoj koži. Profinjena tekstura kože, matiran ten i koža očišćena od nečistoća. Pet minuta osjetilne privlačnosti. Prepustite se osjećaju intenzivne svježine. Blagodati maske za dobrobit, zadovoljstvo vidljivo pročišćene i eksfolirane kože. Pet minuta samo za sebe. Nova maska za lice CHANEL LE MASQUE vašoj će koži pružiti spa efekt u najkraćem roku.

maska za lice Chanel hello magazine croatia hrvatska CHANEL LE MASQUE

Maska za lice CHANEL LE MASQUE kožu pretvara u glatko platno

Uz CHANEL LE MASQUE, samo 5 minuta je dovoljno za postizanje meke, glatke kože.

PROČIŠĆAVANJE I PILINGCHANEL predstavlja LE MASQUE, 2-u-1 proizvod za njegu kože koji djeluje i kao maska ​​za lice i kao piling, pružajući trenutne rezultate.

PROČITAJTE: Luksuzni serum za područje oko očiju No1 DE CHANEL vraća kazaljke na satu unatrag

Sastoji se od 96% prirodnih sastojaka*, obogaćen je ceramidima kamelije i nudi pročišćavajuće blagodati zahvaljujući bijeloj glini.

Chanel maska hello magazine croatia hrvatska CHANEL LE MASQUE

Budući da djeluje i kao piling, sadrži ljuske kamelije i perle jojobe, čija snaga pilinga pomaže poboljšati teksturu kože.

  • Koža je matirana: +45%**,
  • Osjećaj svježine: +103%***,
  • Hidratacija: +21%****,
  • Udobnost: +40%***.

Djelovanje pilinga LE MASQUE, u kombinaciji sa snagom čišćenja pjene LA MOUSSE, ostavlja kožu pročišćenom i matiranom. Njegujte svoju kožu ovim savršenim parom dva puta tjedno.

Započnite s čišćenjem kože pjenom CHANEL LA MOUSSE, a zatim pređite na CHANEL LE MASQUE

Korak 1: nanesite tanak sloj LE MASQUE na suhu kožu. Nanesite na cijelo lice, izbjegavajući oči i usne. Ostavite da djeluje 5 minuta.

maska za lice Chanel hello magazine croatia hrvatska CHANEL LE MASQUE

Korak 2: dodajte vodu i umasirajte kružnim pokretima kako biste aktivirali djelovanje pilinga LE MASQUE. Temeljito isperite i nježno osušite kožu.

Chanel maska hello magazine croatia hrvatska CHANEL LE MASQUE

druge vijesti

vanna

Sjajna Vanna rasturila u Tvornici Kulture – publika dugo nije bila na ovakvom koncertu!

U subotu navečer Tvornica Kulture bila je mjesto nezaboravnog koncertnog spektakla Vanne, koja je ponovno očarala publiku svojim jedinstvenim glasom i karizmom. Atmosfera je bila ispunjena energijom i emocijama, a hitovi koji su odjekivali prostorom povezali su generacije obožavatelja. Ovaj poseban koncert, prvi nakon velikog nastupa u Areni, pokazao je zašto Vanna i dalje ostaje neupitna glazbena diva domaće scene.

Glazba/Festivali

06 listopada 2024