HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivša zvijezda filmova za odrasle podnijela je tužbu protiv Seana “Diddyja” Combsa navodeći da ju je godinama seksualno zlostavljao i prodavao tijekom “bijelih zabava” u svojim rezidencijama, prema pisanju Peoplea. P. Diddy tako je optužen za još jedno gnusno djelo.

Adria English podnijela je tužbu u srijedu, 3. srpnja, na Okružnom sudu u  New Yorku, tvrdeći da ju je Combs angažirao da radi na nekoliko “bijelih zabava” u njegovim rezidencijama u Hamptonsu, New Yorku i Miamiju gdje ju je prisiljavao na sudjelovanje u “prostituciji i seksualnom radu”.

P. Diddy optužen da ju je prostituirao protiv  njezine volje

Diddyjev odvjetnik je izjavio: “Bez obzira na to koliko tužbi bude podignuto, to neće promijeniti činjenicu da g. Combs nikada nikoga nije seksualno napastovao ili trgovao ljudima.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adria Sheri English (@adriasherienglish)

Živimo u svijetu u kojem svatko može podnijeti tužbu iz bilo kojeg razloga i bez ikakvih dokaza“, nastavio je. “Srećom, postoji pošten i nepristran sudski postupak za pronalaženje istine i g. Combs je uvjeren da će na sudu nadvladati ove i druge neutemeljene tvrdnje.”

U tužbi je English tvrdila da je radila na “bijelim zabavama” na kojima je reper “zahtijevao” od nje da ima seksualne odnose s gostima, a također i da je Combs od nje zahtijevao da uzme narkotike koje su nudili gosti “bijele zabave” te da je on na zabavama podmetao ecstasy.

P. Diddy optužen je za brojne odvratne stvari posljednjih mjeseci

Najnovija tužba dolazi nakon što je hip-hop mogul izbrisao svoj Instagram i prodao većinski udio u Revoltu, glazbenoj televiziji koju je osnovao 2013.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adria Sheri English (@adriasherimarcey)

Još najmanje šest ljudi podnijelo je tužbe tvrdeći da ih je P. Diddy seksualno napastovao ili uznemiravao od studenog. 25. ožujka federalni istražitelji također su izvršili raciju na glazbenikovim posjedima u Los Angelesu i Miamiju u sklopu svoje istrage protiv Combsa.

Rap mogul, naravno, sve ove optužbe odbacuje i tvrdi da mu podmeću.

druge vijesti