HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koliko god njegovali lice, neke tipične pogreške sa šminkom mogu dovesti do toga da vaše lice izgleda starije. Make up rutina trebala bi se mijenjati s godinama jer se mijenja i stanje naše kože, a također je bitno prilagoditi stil šminkanja kako bi lice izgledalo svježe, mladoliko i prirodno u svakoj dobi.

Jednom kad se prestanete šminkati na ovaj način, primijetit ćete kako izgledate drugačije, a elegantnu promjenu zamijetit će i drugi.

Top 5: Česte pogreške sa šminkom zbog kojih lice izgleda starije

Smeđi i zagasiti mat ruževi

Koliko god popularni bili, smeđi ruževi uvijek će postarati lice pogotovo ako su mat teksture i ako ih nose žene blijede puti ili žene sklone crvenilu. Birajte svježe nijanse u ružičastim i crvenim nijansama koje odgovaraju podtonu vašeg tena.

Previše pudera krive teksture

Da, puder prikriva nesavršenosti na licu, ali i ističe bore i umoran izgled kože ako je krivo odabran. Za mladolik izgled bitne su teksture pudera s baršunastim finišem, koje u tankom sloju prikrivaju lice, poput filtera.

PROČITAJTE: Kako pronaći pravi puder? Više se to nećete pitati kad pročitate ove savjete

Izbjegavajte preteške pudere, kao i one sa svjetlucavim česticama dok bi spoj CC kreme i transparentnog pudera u prahu mogao biti dobitna kombinacija za žene koje žele djelovati mlađe.

Jako iscrtane obrve

Mekane, paperjaste obrve odaju mladenački dojam dok pretamne, jako iscrtane mogu iskriviti lice i dodati mu godine – bez obzira na to je li riječ o tankim ili debelim obrvama. Danas gotovo na svakom koraku postoji salon za uređivanje obrva – stručnjaci kažu da je to mini investicija koja se svakako isplati.

Krivi korektor

Područje oko očiju jako je tanko i prvo pokazuje znakove starenja – upravo zbog toga vrlo je važno kakav ćete korektor odabrati. U želji da prikriju podočnjake, žene često biraju guste korektore koji upadaju u bore i bespotrebno ih naglašavaju, govore make up stručnjaci. Izbjegnite ovu čestu make up pogrešku uz korektore laganih, prozračnih tekstura s gustim pigmentom boje.

Maskara s grudicama

Maskara u stilu pauka, sa slijepljenim trepavicama možda je bila hit u dvijetisućitima no to ne znači da dobro stoji ženama koje su prešle četrdesetu. Uvijek ciljate na profinjen izgled pa tako i kad šminkate trepavice tankim slojem kvalitetne maskare.

 

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024