HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Možete li vjerovati da Lindsay Lohan ima već 38 godina? Slavna glumica proslavila je rođendan u utorak, a tim je povodom s fanovima podijelila svoje misli o starenju i lekcijama koje je naučila.

Još jedno putovanje oko sunca“, započela je bivša dječja zvijezda uz nasmijani selfie u utorak, 2. srpnja.

Zahvalna sam za svaki trenutak i cijenim svaku sekundu svakodnevice i sve lijepe stvari koje život nudi. Osjećam se blagoslovljeno. Hvala vam na svim lijepim rođendanskim željama,” dodala je Lindsay Lohan.

38. rođendan Lindsay Lohan je proslavila nakon što je počela sa snimanjem nastavka svoga staroga hita

Njezini obožavatelji poželjeli su joj vrlo poseban rođendan.

U intervjuu za Nightline koji je emitiran u subotu, 29. lipnja, sada 38-godišnjakinja je rekla da se nedavno vratila u Walt Disney Studios kako bi počela snimati film Freaky Friday 2 što je učinilo da se ponovno osjeća kao dijete.

Lohan je imala 16 godina kada je 2003. glumila u obiteljskoj komediji Freaky Friday zajedno s Jamie Lee Curtis. U filmu samohrana majka i njezina kći tinejdžerica magično zamijene tijela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay se kao dijete i tinejdžerica proslavila upravo u Disneyjevim filmovima, kao što su The Parent Trap, Confessions of a Teenage Drama Queen i Herbie: Fully Loaded.

Toliko sam bitnih trenutaka doživjela ondje. Kad sam ponovno stigla, opet sam se osjećala kao malo dijete“, ispričala je.

Tijekom pojavljivanja u emisiji Good Morning America 27. lipnja, Lindsay je ispričala da će nadolazeći nastavak filma biti “mnogo čudniji nego što biste očekivali“.

Lindsay i Jamie Lee Curtis ostale su u kontaktu nakon originalnoga Freaky Fridaya i super se slažu

Jamie i ja ostale smo u kontaktu tijekom godina“, rekla je. “Tako da je nekako, znate, uvijek kažu, kad imaš najboljeg prijatelja ili nekoga s kim si jako blizak, ako ga ne uspiješ vidjeti godinama i godinama, ali kad ga ponovno vidiš, to je kao da nikad niste bili razdvojeni.”

Lindsay Lohan danas je i sama majka. Govorila je o tome kako joj se život promijenio otkako je prošlog ljeta dobila sina Luaija sa suprugom Baderom Shammasom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Walt Disney Studios (@disneystudios)

Tako sam zahvalna za svaki trenutak, baš svaku sekundu”, rekla je. “Svako jutro kad se probudim, trčim da zgrabim sina i samo ga gledam. Kad me pogleda u oči postanem emotivna. To je jednostavno najljepše. Tako sam zahvalna za svaki dan.”

Uvijek se krećemo tako brzo, pa se osjećam kao da je to jedina stvar koju sam naučila s vremenom, odvojiti vrijeme za sebe i zaista cijeniti svaki trenutak“, dodala je.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024