HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tori Spelling pokazala je svoju mršavu figuru nedugo nakon što je potvrdila da je koristila Ozempic i njemu sličan lijek Mounjaro za skidanje kilograma nakon rođenja sina Beaua.

Danas 51-godišnja zvijezda kultne serije Beverly Hills izgledala je nevjerojatno u zelenom bikiniju dok se odmarala na plaži u Malibuu u utorak.

Maleni kupaći kostim pokazao je Torin raskošni dekolte – ali i piercinge na bokovima. Dodala je i zlatnu ogrlicu i svjetlucavi lančić za tijelo.

Nakon što se okupala u oceanu, viđena je kako sunča s prijateljicom Laurom Rugetti.

Tori Spelling u bikiniju je pokazala tijelo za koje je priznala da ga je izgradila uz pomoć lijekova za mršavljenje

Navodno su ostale na plaži više od dva sata.

Tori je u travnju otkrila da je koristila Mounjaro da izgubi težinu dobivenu u trudnoći nakon što s Ozempicom nije uspjela.

tori spelling

Ne sramim se to reći. Nisam mogla izgubiti težinu nakon zadnje bebe“, iskreno je rekla u svom podcastu “Misspelling”.

Imala sam dovoljno sreće da sam nakon prve četiri svoje bebe lagano smršavjela.”

tori spelling

Dodala je da do tada nikada u životu nije imala više od 54 kilograma, ali je nakon rođenja Beaua 2017. godine imala 72 kile.

Tori se nedavno rastala od supruga s kojim ima petero djece

Tvrdila je da joj je liječnik rekao da su njezine godine utjecale na sposobnost da se oporavi kao što je to činila nakon drugih trudnoća. Tori je imala 44 godine kad je rodila Beaua.

tori spelling

Zvijezda serije “So Notorious” sve je petero djece dobila sa suprugom Deanom McDermottom od kojega je rastavljena.

Osim Beaua, imaju Liama ​​(17), Stellu (16), Hattie (12) i Finna (11). McDermott ima i sina Jacka s bivšom suprugom Mary Jo Eustace.

PROČITAJTE: Tori Spelling kaže kako se nakon razvoda ne osjeća vrijednom ljubavi

Ranije ove godine, Jack je potvrdio da su se rastavili i da ne vidi pomirenje u “doglednoj budućnosti“.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024