HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Suki Waterhouse progovorila je o “izolirajućim i dezorijentirajućim” posljedicama svoga prekida s Bradleyjem Cooperom.

Iako je prošlo gotovo 10 godina otkako je par raskinuo 2015. nakon dvogodišnje romanse, Suki (32) je u intervjuu za novo izdanje britanskog Voguea rekla da je ovaj prekid bio sve samo ne lagan.

Suki Waterhouse i Bradley Cooper bili su u vezi kada je ona bila u ranim 20-ima, a on u kasnim 30-ima

Stvarno ću reći da sam prilično jaka u ovom trenutku, ali kada vam se dogodi nešto vrlo javno, a priča iza toga je mračna i teška, i zapravo vam ne ide dobro, i ne možete objasniti svijetu, to je vrlo izolirajuće i dezorijentirajuće“, rekla je. “Vjerojatno mi je trebalo desetljeće da se oporavim i da stvarno mogu nastaviti svoj život.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Kad je njihova romansa započela, Suki Waterhouse je imala 21, a Bradley Cooper je bio 38-godišnjak.

Napominjući da vjeruje da srce slomljeno u prošlosti “uvijek ostaje u vama“, manekenka, glumica i pjevačica je objasnila kako se njezin stav o ljubavi mijenjao kako je odrastala.

Kada su Suki Waterhouse i Bradley Cooper bili u vezi, ona još nije shvaćala ljubav

20-e su prilično sadističke. Ljubav koju sam tada doživjela bila je samo fetišizacija i mislim da kad si voljen samo na taj način, samo bivaš kažnjen“, rekla je pjevačica i glumica za britanski Vogue. “Kada uđete u 30-e, gotovo istog trena dobivate malo više poštovanja. To je nekako divno i šokantno u isto vrijeme.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Suki je upoznala svoga zaručnika Roberta Pattinsona 2018. Par se zaručio u prosincu 2023., a u ožujku su dobili kćerkicu.

Oni su zaručeni. Oboje se žele vjenčati. To je važno za njih“, rekao je izvor za magazin People u to vrijeme.

Zvijezda serije Daisy Jones & the Six rekla je za britanski Vogue da je dolazak njihove kćeri u ožujku nešto što je “stvarno planirano“.

Jednog dana smo se pogledali i rekli: ‘Pa, sada smo jednako spremni kao što ćemo ikada biti,” rekla je Waterhouse.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024