HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marijana Batinić čestitala je suprugu rođendan. Slavna voditeljica posvetila je objavu suprugu Mateju Pašaliću na Instagramu. Na fotkama koje je objavila možemo vidjeti naočitog Mateja u raznim trenutcima njihovog života.

Marijana je otkrila da Matej ne voli kada se priča o njemu.

“Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije”, napisala je u objavi.

Marijana Batinić čestitala je suprugu rođendan emotivnom objavom

Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače, dodala je.

“Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina”, objasnila je voditeljica.

A red je barem jednom godišnje da ga okačim na Instagram i da dobije ‘dedicated’ post. Red je! Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama”, šaljivo je Marijana napisala.

“Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života. Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam šta sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i ‘ruganja’ da nema njega. Četrdeset mu je godina tek i puno toga je napravio i stvorio u svom životu, a od svega mu je ipak najdraži suhozid. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik…”, objasnila je u pjesničkom stilu simpatična voditeljica.

Ako se pita Viktorija Rađa suprug Marijane Batinić isti je ovaj glumac

Mnogi su se pridružili čestitkama, a najsmješniju čestitku definitivno je objavila Marijanina prijateljica Viktorija Rađa.

Marijana Batinić suprug

“Sretan ti sretan dragi moj Baćo! Jedva sam nam našla sliku!”, objavila je čestitku Viktorija uz fotografiju – Johnnyja Deppa i Angeline Jolie. Ovim putem je usporedila Mateja sa slavnim glumcem.

 

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024