HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iako je Jodie Foster osvojila dva Oscara za najbolju glumicu prije svoje 30. godine, u novom intervjuu priznaje da se nikada nije zaljubila u glumu te pojašnjava traumatični razlog zbog kojeg se klonila kazališta uživo.

Foster nije previše javno govorila o Johnu Hinckleyu Jr. i njegovom pokušaju atentata na tadašnjeg predsjednika Ronalda Reagana 1981. kako bi impresionirao mladu glumicu iz filma Taksist.

Ali u nedavno je glumica za jedan časopis opisala kako je Hinckley došao na predstavu koju je izvodila na fakultetu s pištoljem, ubrzo nakon pokušaja atentata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jodie Foster Fanpage (@jodiefosterworld)

Stalker Jodie Foster je pucao na predsjednika kako bi impresionirao glumicu

Napokon mogu priznati da je jedina kazališna predstava u kojoj sam glumila dok sam bila na fakultetu bila vrlo traumatična. Ukratko, predstava se odvijala dva vikenda. Ja sam nastupala prvi vikend a između prvog i drugog vikenda je John Hinckley pucao na predsjednika,” objasnila je Foster. “Bilo je to davno. Vjerojatno ni ne znate, ali on je pucao na njega kako bi mene impresionirao, i pisao mi je pisma, tako da je to bio veliki trenutak u mom životu,” nastavila je.

Svijet se raspao, posvuda su bili agenti Tajne službe, imala sam tjelohranitelje, i morali su me odvesti na sigurno mjesto, a bila sam usred dvaju vikenda te predstave, i imala sam glupu ideju da ‘show mora ići dalje.’ Tako da sam mislila kao, ‘moram odraditi taj drugi vikend.'”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jodie Foster Fanpage (@jodiefosterworld)

Jodie Foster od tada ne glumi u predstavama

Jodie je tada upravo napunila 18 godina i primijetila je Hinckleya u prvom redu oba vikenda dok je izvodila predstavu. “Odlučila sam cijelu predstavu vikati, ‘J*** se, g****! I onda je sljedeći dan otkriveno da je taj tip imao pištolj, i da ga je donio na predstavu, zatim je bio u bijegu, a ja sam bila na satu, i tjelohranitelj je došao i bacio me na pod, što je bilo stvarno neugodno, jer je tamo bilo 10 ljudi.

Dodala je, “Bio je to traumatičan trenutak, i nikada nisam priznala da možda to ima veze s time zašto više nikada nisam htjela raditi predstave.”

 

 

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024