HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najveća svjetska pop zvijezda Taylor Swift na svojoj turneji Eras od prošloga je mjeseca u Europi, a nakon Stockholma, Lisabona, Lyona, Edinburgha i Liverpoola, sinoć je održala prvi od čak osam koncerata koliko će ukupno u lipnju i kolovozu održati na najvećem londonskome stadionu, Wembleyju.

Nakon velikog koncerta, Taylor su se u backstageu pridružili iznenađujući fanovi – članovi britanske kraljevske obitelji. Prestolonasljednik princ od Walesa William jučer je proslavio 42. rođendan, a tim povodom otišao je na koncert zajedno sa svoje dvoje starije djece, princem Georgeom (10) i princezom Charlotte (9). Nakon koncerta članovi kraljevske obitelji upoznali su slavnu pjevačicu.

William, George i Charlotte oduševljeni što su upoznali najveću svjetsku zvijezdu

Na službenome profilu princa i princeze of Walesa objavljena je fotografija na kojoj Taylor slika selfie mobitelom uz nasmijane Williama, Georgea i Charlotte. U opisu piše “Hvala ti Taylor Swift na prekrasnoj večeri!“. I Taylor se pohvalila susretom, a na svome profilu je uz selfie s troje kraljevskih fanova i svojim dečkom Travisom Kelceom čestitala i Williamov rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Fanovi su oduševljeni saznanjem da su članovi obitelji Windsor Swifties.

Njihova lica sve govore“, napisala je jedna obožavateljica. “Charlotte je prava Swiftie, čak je ispoštovala dress code“, dodala je druga.

Ova će fotografija srušiti internet“, poentirala je treća obožavateljica. Još jedna obožavateljica duhovito je primijetila: “William je Swiftie! Poveo je Georgea i Charlotte samo da mu budu paravan“.

druge vijesti