HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska glumica Marijana Mikulić nedavno je podijelila divan trenutak sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, otkrivajući kako je uspjela otići na koncert Coldplaya u Budimpešti zahvaljujući podršci svog supruga Josipa Mikulića.

Dok se ona zabavljala na dugoočekivanom koncertu, njezin suprug je preuzeo brigu o njihovo troje djece.

U videozapisu koji je objavila na Instagramu, Marijana je prikazala dijelove svog nezaboravnog vikenda. Video počinje kadrovima prekrasne Budimpešte i samog koncerta, prikazujući spektakularnu atmosferu i energičan nastup Coldplaya.

Obožavatelji su mogli vidjeti svjetlosne efekte, oduševljenu publiku i emotivne trenutke u kojima je glumica uživala uz svoju prijateljicu.

U opisu videa Marijana je zahvalila svom suprugu na podršci: “Došao je za vikend da bi bio s djecom, da bih ja otišla na vikend s prijateljicom na toliko željeni Coldplay koncert. Fala mužu na logistici, Ani na savršenom društvu, Budimpešti i Coldplayu na najsavršenijem vikendu!!”

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024