Poznata hrvatska glumica iz svog ormara izvukla je stare komade i dala im novi sjaj!

Održiva moda je IN!

07 lipnja 2024

ana begić tahiri
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska kazališna i televizijska glumica Ana Begić Tahiri u svojoj najnovijoj Instagram objavi pokazala je kako stari komadi odjeće mogu ponovno zasjati. U svijetu gdje je održivost postala ključna tema, Ana je iz svog ormara izvukla staru suknju koju je prije nekoliko godina kupila na Asos stranici i kombinirala je na način koji je oduševio njezine pratitelje.

ana begić tahiri

Radi se o lepršavoj suknji koja seže do poda, s romantičnim cvjetnim uzorkom koji pršti bojama. Ovaj bezvremenski komad Ana je savršeno uskladila s crnim kožnatim čizmama, stvarajući outfit koji odiše rock chic stilom.

ana begić tahiri

Ana je ovim potezom dokazala da ne moramo uvijek kupovati novu odjeću kako bismo izgledali moderno i stilski dotjerano. U današnje vrijeme, kada je održivost postala ključan element u svijetu mode, Ana svojim primjerom pokazuje kako možemo dati novi život starim komadima koje već imamo u svom ormaru.

ana begić tahiri

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024