HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kelly Osbourne ne prestaje šokirati izjavama u obiteljskome podcastu Osbournes. Zadnja koja je postala viralna ona je o konzumiranju droge i alkohola te – raku.

Nadam se da sam se dovoljno balzamirala kako ne bih nikada dobila rak“, rekla je 39-godišnjakinja u utorak u podcastu.  “Baždarena sam od droge i alkohola, sigurno.”

Kelly Osbourne droge će pomoći da izbjegne rak – tako barem ona misli

Objasnila je da je bolest prisutna u obitelji, te da je i njezina majka, Sharon Osbourne, bolovala od raka debelog crijeva početkom 2000-tih. “Jabuka ne pada predaleko od stabla”, dodala je Kelly.

Međutim, njezin brat Jack Osbourne (38) nije se baš složio s ovom logikom te je rekao: “Mislim da to ne funkcionira na taj način. Ali ja nisam liječnik.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Tijekom godina, Kelly je otvoreno govorila o svojim borbama s drogom u prošlosti, otkrivajući da je postala ovisna u dobi od 13 godina kada joj je propisan Vicodin nakon operacije krajnika.

U to vrijeme kći slavnog rokera Ozzyja Osbournea imala je problema sa samopouzdanjem te su je opsjedale misli poput:  “Debela si, ružna si, nisi dovoljno dobra, nitko te ne voli“, objasnila je u emisiji “Red Table Talk” ” 2021. godine.

Kelly Osbourne droge je počela uzimati s 13 godina

Kelly je nastavila i objasnila da droge privremeno “ušutkaju” negativne misli. “Vrlo brzo sam s Vicodina prešla na Percocet, s Percoceta na … na heroin, na kraju, jer je bio jeftiniji”, nastavila je. “Uhvatili su me kako ga kupujem, a onda me već sljedeći dan mama poslala na odvikavanje.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Reality zvijezda prisjetila se kako nikada nije mogla negdje otići, a da nešto ne konzumira. Dnevno bi popila po nekoliko boca alkohola.

Godine 2017. odlučila je prestati s alkoholom, ali je četiri godine kasnije otkrila da je posustala i imala privremeni relaps. “Ovo je nešto s čime ću se boriti do kraja života”, rekla je za u travnju 2021. “Nikad neće biti lako.”

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024